Tăiați merele în cuburi și amestecați-le cu ceapa roșie cubulețe.
Pași 2
Puneți conținutul amestecului Mexico Mix într-un castron și adăugați separat gorgonzola.
Pași 3
Fără capac, cutia în care a fost amestecul Mexico Mix poate fi folosită pentru a tăia mici bucăți de tortilla rotunde.
Pași 4
Puneți peste mere și ceapă nucile, brânza topită și cele 2 gălbenușuri și amestecați bine.
Pași 5
Întro tavă pentru brioșe puneți bucățile de tortilla umplute cu un strat de amestec, apoi adăugați peste o lingură de amestec mexican și pe partea de sus adăugați o bucată mică de mozzarella.
Pași 6
Tava este ținută în cuptor timp de 1 minut la 140 ° C.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Tacos cu porumb și fasole roșie
Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat ...
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....