1. >Rețete
  2. >Tartine mexicane cu gorgonzola

Tartine mexicane cu gorgonzola

Un gust minunat și o aromă interesantă.
Mediu
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle

1 ceapă roşie

1-2 mere

100 g gorgonzola

Tortilla

1/2 pumn de nuci

200 g brânză cremă

2 gălbenușuri de ou

Mozzarella
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (170 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle

1 ceapă roşie

1-2 mere

100 g gorgonzola

Tortilla

1/2 pumn de nuci

200 g brânză cremă

2 gălbenușuri de ou

Mozzarella
  1. Pași 1
    Tăiați merele în cuburi și amestecați-le cu ceapa roșie cubulețe.
  2. Pași 2
    Puneți conținutul amestecului Mexico Mix într-un castron și adăugați separat gorgonzola.
  3. Pași 3
    Fără capac, cutia în care a fost amestecul Mexico Mix poate fi folosită pentru a tăia mici bucăți de tortilla rotunde.
  4. Pași 4
    Puneți peste mere și ceapă nucile, brânza topită și cele 2 gălbenușuri și amestecați bine.
  5. Pași 5
    Întro tavă pentru brioșe puneți bucățile de tortilla umplute cu un strat de amestec, apoi adăugați peste o lingură de amestec mexican și pe partea de sus adăugați o bucată mică de mozzarella.
  6. Pași 6
    Tava este ținută în cuptor timp de 1 minut la 140 ° C.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.

  • Tacos cu porumb și fasole roșie

    Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat ...

  • Couscous crocant cu șofran și mazăre

    O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....