Tocăm usturoiul în felii mari și-l călim la tigaie, în ulei de măsline, peste care adăugăm ardeiul gras roșu, tăiat fâșii subțiri. Condimentăm cu sare și piper și punem fasolea verde congelată și sotăm.
Pași 2
Adăugăm roșiile tăiate în două și supa bază de legume și lăsăm să fiarbă 4-5 minute. La final punem mărarul tocat mărunt.
Pași 3
-
Sfaturi în bucătărie
Putem orna farfuria cu sare neagra indiană, cunoscuta si sub denumirea de Kala Namak. E o sare de proveniență vulcanică, foarte populară în India și Pakistan, fiind folosită în multe preparate specifice acestor regiuni.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...