Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Mediu
2 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
540 gr Sfeclă roșie felii, în oțet Bonduelle
200 gr pastramă de berbecuț / oaie
1 kg cartofi noi
50 gr rucola
2 fire ceapă verde
2 fire usturoi
1 lămâie (zeamă)
ulei de măsline
boia
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
540 gr Sfeclă roșie felii, în oțet Bonduelle
200 gr pastramă de berbecuț / oaie
1 kg cartofi noi
50 gr rucola
2 fire ceapă verde
2 fire usturoi
1 lămâie (zeamă)
ulei de măsline
boia
sare
piper
Rețete făcute cu
Sfeclă roșie felii, în oțet
Pași 1
Într-o tigaie grill, unsă cu puțin ulei, punem pastrama de berbecut la gătit.
Pași 2
Tăiem cartofii felii și îi punem într-o tavă de copt. Îi stropim cu ulei și apoi îi condimentăm cu sare, piper și boia. Acoperim tava cu folie de aluminiu și o băgăm la cuptor pentru 15 minute la 220 de grade.
Pași 3
Pe o farfurie întinsă așeazăm frunze de rucola. Le asezonăm cu dressingul pregătit în prealabil din ulei de măsline și zeama de lămâie. Peste rucola, punem feliile de sfeclă roșie.
Pași 4
Lângă legume, așezăm carnea și câțiva cartofi copți peste care am adăugat ceapa și usturioiul verde tocat.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Cartofi copți umpluți cu spanac și verde...
O rețetă rapidă pentru o seară frumoasă în familie.
Curcan cu sfeclă roșie
Un preparat festiv. Curcanul călit în tigaie este acompaniat de o garnitură cremoasă de spanac și de...
Caracatiță cu legume mediteranene
Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean...