Mâncare de ciuperci cu cartofi
Un preparat special, ce merită încercat!
Mediu
4 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 cartofi
2 vinete
2 cepe roșii
500 ml lapte migdale
1 l apă
3 linguri muștar boabe franțuzesc
3 linguri bulion
3 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă curry
coriandru proaspăt
salvie
1 linguriță pudră curry
2 stele de anason
fulgi de sare neagră
sare, piper
2 cartofi
2 vinete
2 cepe roșii
500 ml lapte migdale
1 l apă
3 linguri muștar boabe franțuzesc
3 linguri bulion
3 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă curry
coriandru proaspăt
salvie
1 linguriță pudră curry
2 stele de anason
fulgi de sare neagră
sare, piper
Ingrediente pentru 4 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 cartofi
2 vinete
2 cepe roșii
500 ml lapte migdale
1 l apă
3 linguri muștar boabe franțuzesc
3 linguri bulion
3 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă curry
coriandru proaspăt
salvie
1 linguriță pudră curry
2 stele de anason
fulgi de sare neagră
sare, piper
2 cartofi
2 vinete
2 cepe roșii
500 ml lapte migdale
1 l apă
3 linguri muștar boabe franțuzesc
3 linguri bulion
3 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă curry
coriandru proaspăt
salvie
1 linguriță pudră curry
2 stele de anason
fulgi de sare neagră
sare, piper
- Pași 1Tăiem mărunt ceapa roșie, vinetele și cartofii în cuburi.
- Pași 2Călim într-o tigaie wok în puțin ulei ceapa roșie, după care adăugăm vânăta, ciupercile, cartofii și 1 l de apă. Asezonăm cu sare și piper. Lăsăm să fiarbă timp de 10 minute, încercăm cartofii dacă sunt fierți.
- Pași 3Adăugăm apoi laptele de migdale și condimentăm cu pastă curry, muștar franțuzesc, coriandru proaspăt și stele de anason. La sfârșit adăugăm și bulionul.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Lasagna rulată cu ciuperci și brânză
Dacă vă place lasagna, atunci această rețetă își va face locul în bucătăria ta. Rulourile de lasagna cu ciuperci, o alegere ideală pentru cina cu cei dragi.
Ardei umpluți cu orez și legume
Un preparat vegetarian și foarte sățios, potrivit pentru masa de seară!
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Descoperă și...