Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață
O rețetă rapidă pentru o seară frumoasă în familie.
Mediu
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
6 cartofi
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
3 fire de ceapă verde
2 linguri ulei de măsline
Sare după gust
Piper după gust
Ingrediente pentru 5 persoane
250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
6 cartofi
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
3 fire de ceapă verde
2 linguri ulei de măsline
Sare după gust
Piper după gust
Rețete făcute cu
Spanac frunză cu frunză
Pași 1
Se taie cartofii în coajă în jumătate, fiecare pereche de cartofi se învelește în folie de aluminiu. Se pun cartofii într-o formă de copt, se așază deasupra încă o folie și se dau la cuptorul pre-încălzit la 220°C timp de 40-45 de minute.
Pași 2
Pentru umplutură, se dezgheață spanacul, se taie toate verdețurile, se adaugă sare, piper, ulei de măsline și se amestecă împreună.
Pași 3
Când sunt cartofii gata, se scoate miezul din fiecare jumătate, miezul cartofilor se pasează într-un piure și se adaugă la umplutură.
Pași 4
Se umplu cartofii cu umplutura și se dau la cuptor încă 10 minute.
Sfaturi în bucătărie
Pentru acest fel de mâncare folosiți cartofi mari pentru copt.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Tort de salata de boeuf
Rețeta este pentru 3 blaturi de tort de salata de boeuf.
Dovleac cu umplutură de ciuperci întregi
Ne dați ori nu ne dați? Prepară o cină cu aspect festiv pentru noaptea de Halloween: dovleac umplut ...
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfe...