1. >Rețete
  2. >Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață

Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață

O rețetă rapidă pentru o seară frumoasă în familie.
Mediu
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

6 cartofi

1 legătură mărar

1 legătură pătrunjel

3 fire de ceapă verde

2 linguri ulei de măsline

Sare după gust

Piper după gust
Ingrediente pentru 5 persoane
250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

6 cartofi

1 legătură mărar

1 legătură pătrunjel

3 fire de ceapă verde

2 linguri ulei de măsline

Sare după gust

Piper după gust
  1. Pași 1
    Se taie cartofii în coajă în jumătate, fiecare pereche de cartofi se învelește în folie de aluminiu. Se pun cartofii într-o formă de copt, se așază deasupra încă o folie și se dau la cuptorul pre-încălzit la 220°C timp de 40-45 de minute.
  2. Pași 2
    Pentru umplutură, se dezgheață spanacul, se taie toate verdețurile, se adaugă sare, piper, ulei de măsline și se amestecă împreună.
  3. Pași 3
    Când sunt cartofii gata, se scoate miezul din fiecare jumătate, miezul cartofilor se pasează într-un piure și se adaugă la umplutură.
  4. Pași 4
    Se umplu cartofii cu umplutura și se dau la cuptor încă 10 minute.
Sfaturi în bucătărie
Pentru acest fel de mâncare folosiți cartofi mari pentru copt.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Tort de salata de boeuf

    Rețeta este pentru 3 blaturi de tort de salata de boeuf.

  • Dovleac cu umplutură de ciuperci întregi

    Ne dați ori nu ne dați? Prepară o cină cu aspect festiv pentru noaptea de Halloween: dovleac umplut ...

  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfe...