Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu poate fi recongelat după decongelare.
O legumă versatilă, spanacul este bogat în nutrienți. Spanacul frunză cu frunză Bonduelle este atent selecționat pentru a oferi doar cele mai proaspete și curate frunze fiind ideal în omlete, rulouri, în plăcinte ori sufleuri. Fără a fi decongelat în prealabil, se călește în unt timp de aproximativ 8 minute, și se condimentează după gust.
Spanac frunze întregi. Poate conține urme de țelină.
Acid folic ridicat
Urme de Țelină.
pentru 100g | o porție de 375g | |
---|---|---|
Energie în (kJ) | 101 kJ | 379 kJ |
Energie (kcal) | 24 kcal | 91 kcal |
Grăsimi (g) | 0,4 g | 1,5 g |
- din care acizi saturati (g) | 0,1 g | 0,4 g |
Glucide (g) | 1,5 g | 5,6 g |
- din care zaharuri (g) | 0,7 g | 2,6 g |
Fibre (g) | 2,3 g | 8,6 g |
Proteine (g) | 2,5 g | 9,4 g |
Sare (g) | 0,08 g | 0,30 g |
Vitamina B9 totală (µg) | 109 µg | 409 µg |
Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.
Frigider (de la 0 la +3°C): 24 de ore. Congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de - 18°C.
Nu recongelați niciodată un produs decongelat. Produsul nu este potrivit pentru recongelare.
Descoperă rețetele
Sote de spanac cu ciuperci
Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!
Spanac cu ou
Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.
Paste integrale cu creveți și spanac
O cină spectaculoasă, ușor de pregătit!