Chifteluțe cu spanac și ciuperci
Descoperă o rețetă delicioasă!
Mediu
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
4 ouă
50 g unt
140 g făină
120 ml lapte
2 căni pesmet Panko
10 roșii cherry
3 ciuperci
1 ceapă albă
1 ceapă roșie
1 salată Lollo Rossa
1 lămâie
1 legătură ceapă verde
1 lingură ulei măsline
Sare
Piper
4 ouă
50 g unt
140 g făină
120 ml lapte
2 căni pesmet Panko
10 roșii cherry
3 ciuperci
1 ceapă albă
1 ceapă roșie
1 salată Lollo Rossa
1 lămâie
1 legătură ceapă verde
1 lingură ulei măsline
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
4 ouă
50 g unt
140 g făină
120 ml lapte
2 căni pesmet Panko
10 roșii cherry
3 ciuperci
1 ceapă albă
1 ceapă roșie
1 salată Lollo Rossa
1 lămâie
1 legătură ceapă verde
1 lingură ulei măsline
Sare
Piper
4 ouă
50 g unt
140 g făină
120 ml lapte
2 căni pesmet Panko
10 roșii cherry
3 ciuperci
1 ceapă albă
1 ceapă roșie
1 salată Lollo Rossa
1 lămâie
1 legătură ceapă verde
1 lingură ulei măsline
Sare
Piper
- Pași 1Decongelăm spanacul și scurgem bine tot surplusul de apă.
- Pași 2Tăiem mărunt ceapa albă, ceapa roșie și cea verde rondele, roșiile cherry pe jumătate, iar ciupercile mărunt. Tăiem mărunt ceapa albă, ceapa roșie și cea verde rondele, roșiile cherry pe jumătate, iar ciupercile mărunt.
- Pași 3Călim ceapa albă cu puțin unt, adăugăm ciupercile și spanacul tocat și condimentam.
- Pași 4În altă tigaie facem sosul bechamel din unt topit și 60 g de faină și călim adăugând treptat laptele. Amestecăm până se îngroașă. Înglobăm în acesta 2 ouă bătute, spanacul și ceapa verde. Condimentăm cu sare și piper, după gust. Luăm de pe foc și lăsăm la răcit, amestecând frecvent.
- Pași 5După ce sa răcit complet compoziția, modelăm chifteluțele și le dăm prin faină, ou bătut și pesmet. Le introducem la cuptor pe o hârtie pentru copt stropită cu puțin ulei de măsline timp de 20 de minute la 180°C.
- Pași 6Salata garnitură o preparăm din salata Lollo Rossa, ceapă roșie, roșii, ceapă verde, dresată cu sucul de la jumătate de lămâie, sare și piper.
Descoperă și...