Pași 1
Decongelăm spanacul și scurgem bine tot surplusul de apă.
Pași 2
Tăiem mărunt ceapa albă, ceapa roșie și cea verde rondele, roșiile cherry pe jumătate, iar ciupercile mărunt. Tăiem mărunt ceapa albă, ceapa roșie și cea verde rondele, roșiile cherry pe jumătate, iar ciupercile mărunt.
Pași 3
Călim ceapa albă cu puțin unt, adăugăm ciupercile și spanacul tocat și condimentam.
Pași 4
În altă tigaie facem sosul bechamel din unt topit și 60 g de faină și călim adăugând treptat laptele. Amestecăm până se îngroașă. Înglobăm în acesta 2 ouă bătute, spanacul și ceapa verde. Condimentăm cu sare și piper, după gust. Luăm de pe foc și lăsăm la răcit, amestecând frecvent.
Pași 5
După ce sa răcit complet compoziția, modelăm chifteluțele și le dăm prin faină, ou bătut și pesmet. Le introducem la cuptor pe o hârtie pentru copt stropită cu puțin ulei de măsline timp de 20 de minute la 180°C.
Pași 6
Salata garnitură o preparăm din salata Lollo Rossa, ceapă roșie, roșii, ceapă verde, dresată cu sucul de la jumătate de lămâie, sare și piper.