Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Souffle cu spanac
Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g spanac frunză cu frunză Bonduelle
3 ouă
300 ml lapte
30 g unt
30 g parmezan
30 g făină
1/2 legătură de mărar
sare
piper
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g spanac frunză cu frunză Bonduelle
3 ouă
300 ml lapte
30 g unt
30 g parmezan
30 g făină
1/2 legătură de mărar
sare
piper
Rețete făcute cu
Spanac frunză cu frunză
Pași 1
Scurgem bine spanacul, apoi îl tocăm.
Pași 2
Punem untul la topit într-o tigaie și adăugăm făina, amestecând continuu.
Pași 3
Turnăm treptat laptele în tigaie pentru a evita formarea cocoloașelor. Lăsăm sosul să dea în clocot, după care oprim focul.
Pași 4
Adăugăm spanacul, parmezanul ras și mărarul tocate mărunt, apoi condimentăm după gust.
Pași 5
Separăm albușurile de gălbenușuri. Adăugăm gălbenușurile peste crema de lapte și spanac, amestecând bine. Batem albușurile spumă cu un praf de sare, ulterior adăugândule în compoziție.
Pași 6
Ungem formele cu unt și le tapetăm cu parmezan, apoi turnăm compoziția în acestea și le ținem timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 200°C până când se rumenesc ușor.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă ...
Un aperitiv proaspăt și aspectuos.
Spanac cu ou
Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.