Quiche cu mazăre dulce
O rețetă gustoasă și hrănitoare!
Dificil
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
3 cești (420 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
1 cană (175 g) Spanac tocat Bonduelle
1 foaie (400/500g) de aluat foietaj
1 ou bătut ușor
100 g brânză neufchatel, moale
1 lingură brânză parmezan rasă
1 lingură suc de lămâie
4 cepe verzi, tăiate în bucăţele mici subțiri
1/4 ceaşcă de mentă proaspătă
1 cană (175 g) Spanac tocat Bonduelle
1 foaie (400/500g) de aluat foietaj
1 ou bătut ușor
100 g brânză neufchatel, moale
1 lingură brânză parmezan rasă
1 lingură suc de lămâie
4 cepe verzi, tăiate în bucăţele mici subțiri
1/4 ceaşcă de mentă proaspătă
Ingrediente pentru 4 persoane
3 cești (420 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
1 cană (175 g) Spanac tocat Bonduelle
1 foaie (400/500g) de aluat foietaj
1 ou bătut ușor
100 g brânză neufchatel, moale
1 lingură brânză parmezan rasă
1 lingură suc de lămâie
4 cepe verzi, tăiate în bucăţele mici subțiri
1/4 ceaşcă de mentă proaspătă
1 cană (175 g) Spanac tocat Bonduelle
1 foaie (400/500g) de aluat foietaj
1 ou bătut ușor
100 g brânză neufchatel, moale
1 lingură brânză parmezan rasă
1 lingură suc de lămâie
4 cepe verzi, tăiate în bucăţele mici subțiri
1/4 ceaşcă de mentă proaspătă
- Pași 1Preîncălzim cuptorul la 200°C. Într-o formă rotundă de tartă aşezăm aluatul foietaj, având grijă să fie acoperite şi lateralele formei. Întindem cu o pensulă oul bătut uşor şi lăsăm la coacere 20-25 minute până capătă o rumenire aurie.
- Pași 2Fierbem 1 ceaşcă de mazăre timp de 3 minute, clătim apoi sub apă rece, scurgem și lăsăm deoparte pentru ornament. Apoi, punem la fiert celelalte 2 cești de mazăre, iar separat, spanacul. Le fierbem la foc mediu 15 minute, scurgem şi clătim sub apă rece mazărea şi o amestecăm cu spanacul.
- Pași 3Mixăm amestecul de mazăre-spanac până cand devine un piure neted. Adăugăm brânza neufchâtel, brânza parmezan și sucul de lămâie. La final adăugăm ceapa verde şi menta şi condimentăm cu sare și piper. Amestecul obţinut îl turnăm în aluatul deja copt.
- Pași 4Presărăm deasupra mazărea rezervată şi lăsăm la rece timp de 2 ore. Tăiem în triunghiuri și ornăm cu frunze de mentă proaspătă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Cotlet de miel cu mazăre și piure de conopidă
Adună toată familia la masa de Paște cu o rețetă traditională cu cotlet de miel și piure de conopidă.
Plăcintă de spanac
O rețetă delicioasă
Souffle cu spanac
Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.
Descoperă și...