1. >Rețete
  2. >Spanac cremos cu ou

Spanac cremos cu ou

Spanac cremos cu ou. O rețetă pregătită de Jamila!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
750 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

200 g cremă de brânză

1 ceapă tocată mărunt

3 căței de usturoi

3 linguri ulei

Sare

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
750 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

200 g cremă de brânză

1 ceapă tocată mărunt

3 căței de usturoi

3 linguri ulei

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Punem spanacul frunză cu frunză Bonduelle într-o strecurătoare și-l lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei. După ce s-a decongelat, îl scurgem de apă și-l tocăm mărunt cu un cuțit.
  2. Pași 2
    Într-o tigaie preîncălzită punem uleiul, ceapa, sare și piper. Adăugăm puțină apă și gătim ceapa pentru 5-7 minute. Răzuim usturoiul și mai gătim totul pentru 30 de secunde.
  3. Pași 3
    Adăugăm spanacul tocat, crema de brânză și mai gătim pentru maximum 2-3 minute. Dacă e nevoie, mai adăugăm puțină apă.
  4. Pași 4
    Servim spanacul cu un ou prăjit deasupra. Pofă bună
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Legume de primăvară cu o notă ușoară de ...

    O rețetă delicioasă!

  • Salată ușoară cu fasole galbenă

    O salată sățioasă, ușor de preparat.

  • Tartină cu porumb chilli și ricotta

    O rețetă simplă, rapidă și gustoasă!