Spanac cremos cu ou
Spanac cremos cu ou. O rețetă pregătită de Jamila!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
750 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
200 g cremă de brânză
1 ceapă tocată mărunt
3 căței de usturoi
3 linguri ulei
Sare
Piper
200 g cremă de brânză
1 ceapă tocată mărunt
3 căței de usturoi
3 linguri ulei
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
750 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
200 g cremă de brânză
1 ceapă tocată mărunt
3 căței de usturoi
3 linguri ulei
Sare
Piper
200 g cremă de brânză
1 ceapă tocată mărunt
3 căței de usturoi
3 linguri ulei
Sare
Piper
- Pași 1Punem spanacul frunză cu frunză Bonduelle într-o strecurătoare și-l lăsăm să se decongeleze la temperatura camerei. După ce s-a decongelat, îl scurgem de apă și-l tocăm mărunt cu un cuțit.
- Pași 2Într-o tigaie preîncălzită punem uleiul, ceapa, sare și piper. Adăugăm puțină apă și gătim ceapa pentru 5-7 minute. Răzuim usturoiul și mai gătim totul pentru 30 de secunde.
- Pași 3Adăugăm spanacul tocat, crema de brânză și mai gătim pentru maximum 2-3 minute. Dacă e nevoie, mai adăugăm puțină apă.
- Pași 4Servim spanacul cu un ou prăjit deasupra. Pofă bună
Descoperă și...