Salată ușoară cu fasole galbenă
O salată sățioasă, ușor de preparat.
Ușor
2 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
400 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
2 linguri unt
2 morcovi mici, tăiați bastonașe subțiri
50 g germeni de broccoli
Sare
Piper
400 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
2 linguri unt
2 morcovi mici, tăiați bastonașe subțiri
50 g germeni de broccoli
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
400 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
2 linguri unt
2 morcovi mici, tăiați bastonașe subțiri
50 g germeni de broccoli
Sare
Piper
400 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
2 linguri unt
2 morcovi mici, tăiați bastonașe subțiri
50 g germeni de broccoli
Sare
Piper
- Pași 1Spanacul se spală bine și se scurge de apă, apoi se așează în 4 farfurii.
- Pași 2Fasolea se călește în unt 3-4 minute, când este gata se amestecă cu morcovii, și se aranjează pe salată.
- Pași 3Se presară cu germenii de broccoli, se sărează, se piperează și se stropește cu puțin ulei de măsline.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole verde, conopidă, morcovi și broccoli
O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!
Supă Minestrone cu dovleac
O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.
Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Descoperă și...