Legume de primăvară cu o notă ușoară de muștar
O rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
150 g Spanac tocat Bonduelle
150 g varză de Bruxelles sau varză chinezească taiată cuburi
1 lingură unt
1 lingură de muștar cu semințe
1 lingură muștar Dijon
Sare
Piper
150 g Spanac tocat Bonduelle
150 g varză de Bruxelles sau varză chinezească taiată cuburi
1 lingură unt
1 lingură de muștar cu semințe
1 lingură muștar Dijon
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
150 g Spanac tocat Bonduelle
150 g varză de Bruxelles sau varză chinezească taiată cuburi
1 lingură unt
1 lingură de muștar cu semințe
1 lingură muștar Dijon
Sare
Piper
150 g Spanac tocat Bonduelle
150 g varză de Bruxelles sau varză chinezească taiată cuburi
1 lingură unt
1 lingură de muștar cu semințe
1 lingură muștar Dijon
Sare
Piper
- Pași 1Fierbem mazărea Vapeur și varza de Bruxelles timp de 4 minute.
- Pași 2Între timp topim untul în tigaie și adăugăm muștarul. Adăugăm legumele scurse bine de apă.
- Pași 3Le tragem în tigaie până începem să simțim aromele.
Sfaturi în bucătărie
Pentru un sos mai lejer, amestecăm muștarul cu smântână pentru gătit.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Omletă cu legume și șuncă
Un mic dejun consistent și gustos!
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Descoperă și...