Pași 1
Pentru început, decorticăm creveții, lăsând capul atât pentru aspect, cât și pentru gust. Apoi condimentăm cu sare mușchiul de vită care trebuie să fie maturat pentru a fi fraged și suculent. Îl prăjim în ulei, în vinul alb și în untul topit și adăugăm crenguța de rozmarin pentru a-și lăsa aroma. Lăsăm fiecare parte câte 3 minute, până prinde o culoare rumenă.
Pași 2
Apoi adăugăm în tigaie și creveții, adăugăm din nou puțin unt și lăsăm să iasă vaporii de alcool. Putem stropi și cu sucul a jumătate de lămâie. Apoi o punem la cuptor împreună cu crenguța de roșii cherry în funcție de cât de mult ne dorim sa fie făcută carnea (în sânge, mediu sau bine-facută).
Pași 3
Pentru garnitură, decongelăm la temperatura camerei spanacul tocat și îl scurgem de surplusul de apă. Călim spanacul în unt, adăugăm apoi smântâna lichidă de gătit, parmezan, sare și piper. Lăsăm până când spanacul devine cremos.
Pași 4
Servim spanacul cremos pe o felie de toast prăjită, adăugăm mușchiul de vită și creveții Black Tiger. Putem adăuga, pentru decor, roșiile cherry, rozmarinul și germenii.