Somon cu legume și orez
Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somon și mix de legume cu orez. Această rețetă îți va oferi energie și un bust de proteine pentru întreaga zi.
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Amestec de legume în stil European cu orez, Bonduelle
200 gr somon
100 ml smântână lichidă
50 gr unt
mărar
zeamă de lămâie
ulei de măsline
sare
piper
200 gr somon
100 ml smântână lichidă
50 gr unt
mărar
zeamă de lămâie
ulei de măsline
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Amestec de legume în stil European cu orez, Bonduelle
200 gr somon
100 ml smântână lichidă
50 gr unt
mărar
zeamă de lămâie
ulei de măsline
sare
piper
200 gr somon
100 ml smântână lichidă
50 gr unt
mărar
zeamă de lămâie
ulei de măsline
sare
piper
- Pași 1În tava pregătită cu hârtie de copt, punem somonul pe care îl condimentăm cu ulei de măsline și sare. Îl băgăm la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade.
- Pași 2Între timp, într-o tigaie cu ulei, punem amestecul de legume cu orez, condimentam cu sare și piper și lăsăm să se gătească pentru aproximativ 7 minute.
- Pași 3Într-o tigaie adâncă, topim untul, agăugăm zeama de lămâie, smântâna lichidă, și mărarul tocat în prealabil. Amestecăm până se omogenizează și sosul pentru somon este gata.
- Pași 4Scoatem somonul de la cuptor, îl punem pe farfurie lângă amestecul de legume și turnăm sosul peste acesta. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Linte cu legume gratinate la cuptor
Rețetă de linte cu legume gratinate la cuptor este delicioasă și sățioasă și constituie un fel principal vegetarian sănătos.
Lipie umplută cu linte, bucăți de feta și roșii
Un preparat perfect pentru un prânz sănătos sau o cină vegetariană ușoară.
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Descoperă și...