1. >Rețete
  2. >Sufleu de legume

Sufleu de legume

Un preparat delicios, îmbogățit de gustul legumelor și de cel al brânzei. Perfect pentru un prânz sau cină!
Mediu
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g (1 pungă) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle

150 g șuncă de pui

100 g brânză telemea

100 g brânză Cheddar maturată

400 ml smântână dulce

500 ml apă

3 ouă

2 linguri unt

1 legătură ceapă verde

salvie

sare, piper
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g (1 pungă) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle

150 g șuncă de pui

100 g brânză telemea

100 g brânză Cheddar maturată

400 ml smântână dulce

500 ml apă

3 ouă

2 linguri unt

1 legătură ceapă verde

salvie

sare, piper
  1. Pași 1
    Tăiem mărunt ceapa verde, șunca în fâșii lungi, dăm prin răzătoare fină brânza telemea și cheddar-ul.
  2. Pași 2
    Fierbem timp de 5 minute în apă cu puțină sare mixul Royal Vapeur. Îl strecurăm bine printr-o sită și scurgem surplusul de apă.
  3. Pași 3
    Într-un bol spargem cele 3 ouă, le batem bine cu un tel, adăugăm șunca, brânza, cheddar-ul, legumele și smântâna.
  4. Pași 4
    Tapetăm un vas termorezistent cu unt și adăugăm compozitia în el. Dăm la cuptor la temperatura de 200°C timp de 40 min.
Sfaturi în bucătărie
Se servește cald, poate fi o garnitură lângă o friptură de porc, vită sau și chiar lângă o salată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă

    Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.

  • Orez în stil spaniol cu chorizo și pui

    Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Sp...

  • Pește în tigaie în sos de unt și broccol...

    Nu știi cu ce să îi surprinzi la cină pe cei dragi? Ei bine, un file de pește alaturi de buchețelele...