1. >Rețete
  2. >Ciorbă țărănească acrită cu corcodușe

Ciorbă țărănească acrită cu corcodușe

Ciorbă țărănească acrită cu corcodușe.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume de primăvară VAPEUR de la Bonduelle

1 dovlecel

1 țelină mică

2 cartofi

1 ardei gras

500 g corcodușe acre

50 ml. ulei de măsline

1 legătură pătrunjel

1 ceapă mare

Sare

1 păstârnac

1 leuștean
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume de primăvară VAPEUR de la Bonduelle

1 dovlecel

1 țelină mică

2 cartofi

1 ardei gras

500 g corcodușe acre

50 ml. ulei de măsline

1 legătură pătrunjel

1 ceapă mare

Sare

1 păstârnac

1 leuștean
  1. Pași 1
    Se călește ceapa tocată mărunt în 2-3 linguri ulei de măsline. Se adaugă morcovul tăiat mărunt, după care se pune 1,5 l apă. După ce a dat în clocot, se adaugă restul de zarzavat (dovlecelul, amestecul 4 anotimpuri, cartoful, țelina și păstârnacul tăiat mărunt, ardeiul gras) și se pune sare.
  2. Pași 2
    După ce zarzavatul este fiert (cam 15 minute), se adaugă corcodușele.
  3. Pași 3
    Se lasă cca 5 minute, după care se pune pătrunjel și leuștean. Se servește caldă sau rece. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperc...

    O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.

  • Supă cremă de conopidă

    O supă cremă sățioasă și gustoasă, bogată în vitamine. Combinația de legume cu parmezan și merișoare...

  • Supă cremă de conopidă cu fasole neagră ...

    Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingre...