Salată regală de legume cu file de pește alb și sos tartar
O rețetă simplă și extrem de delicioasă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle
4 fileuri de pește alb, aproximativ 120 g/buc.
Sare
Piper
1 lămâie
2 linguri de ulei de măsline
120 g sos tartar
4 fileuri de pește alb, aproximativ 120 g/buc.
Sare
Piper
1 lămâie
2 linguri de ulei de măsline
120 g sos tartar
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle
4 fileuri de pește alb, aproximativ 120 g/buc.
Sare
Piper
1 lămâie
2 linguri de ulei de măsline
120 g sos tartar
4 fileuri de pește alb, aproximativ 120 g/buc.
Sare
Piper
1 lămâie
2 linguri de ulei de măsline
120 g sos tartar
- Pași 1Legumele Royal Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute.
- Pași 2Fileurile de pește spălate și bine uscate se taie în 2 bucăți pe lungime, se condimentează cu sare, piper și ulei de măsline, apoi se formează mici rulouri pe care le prindem cu o scobitoare.
- Pași 3Stropim rulourile cu ulei de măsline și le așezăm pe o tavă, pe care o introducem în cuptorul preîncălzit la 160˚C timp de 7-8 minute. Dacă rulourile sunt mai groase, timpul de coacere poate să fie puțin mai mare.
- Pași 4Condimentăm legumele cu sare, piper și suc de lămâie. Întinem sosul de tartar pe o farfurie, cu o lingură și așezăm peste el rulourile de pește. Legumele asezonate le punem lângă pește.
Sfaturi în bucătărie
Punem o măslină fără sâmbure sau câteva bastonașe de castravete murat în mijlocul rulourilor de pește pentru un plus de gust și de textură.
Recomandăm ca fiecare bucată de file de pește să aibă aproximativ 6-8 cm pe 15-20cm. Dacă ni se pare că rulourile sunt prea groase, le aplatizăm cu grijă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată
Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.
Descoperă și...