Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Burrito - carne de vită în tortilla umplută cu sos mexican
După o salsa fierbinte, plină de pasiune, deliciosul burrito vă va astâmpăra foamea.
Mediu
5 persoane
255 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
600 g carne de vită
12 plăcinte tortilla
2 căței usturoi
1 ceapă mică
2 ml. suc de lămâie
1 lingură oregano
1/2 linguriță sare
1 linguriță piper proaspăt măcinat
1 lingură ulei
Ingrediente pentru 5 persoane
600 g carne de vită
12 plăcinte tortilla
2 căței usturoi
1 ceapă mică
2 ml. suc de lămâie
1 lingură oregano
1/2 linguriță sare
1 linguriță piper proaspăt măcinat
1 lingură ulei
Pași 1
Carnea spălată se freacă cu un amestec de usturoi, suc de lămâie, oregano, piper și sare. Se macerează timp de 4 până la 8 ore, se prăjește, se împarte în bucăți mici și se usucă timp de aproximativ 6 ore.
Pași 2
Ceapa curățată se toacă mărunt. Se prăjește pe uleiul încins. Se adaugă carnea de vită uscată (machaca) și se prăjește până se rumenește bine. Se adaugă sare și se amestecă.
Pași 3
Tortilla se încălzește în cuptor. Pe fiecare tortilla se așează câteva linguri de carne și se rulează.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...