Ingredientele marinatei se amestecă, se toarnă peste somon și se lasă câteva ore în frigider.
Pași 2
Lintea se fierbe cu boabele de piper, usturoiul și frunzele de dafin, se sărează la sfârșitul fierberii. După fierbere lintea trebuie să rămână fragedă.
Pași 3
Morcovii se fierb o perioadă scurtă de timp, se strecoară și se răcesc cu apă pentru a rămâne fragezi.
Pași 4
Lintea se amestecă bine cu morcovii, cu șalota și cu sosul. Se lasă un timp, pentru a se întrepătrunde gusturile.
Pași 5
Somonul se scoate din marinată, se usucă și se taie în felii foarte subțiri.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ardei umpluți cu orez și legume
Un preparat vegetarian și foarte sățios, potrivit pentru masa de seară!
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Linte cu ciuperci
Linte cu ciuperci, o rețetă delicioasă și foarte sățioasă, numai bună pentru zilele de post.