Pași 1
Spălăm bine limba și o punem la fiert într-o oală sub presiune pentru 10 minute. Adăugăm ceapa, morcovul curățate și spălate, foaia de dafin, un praf de sare și boabele de piper și mai fierbem 10 minute (dacă nu avem o oală sub presiune, fierbem într-o oală normală, doar că timpul de fierbere se va prelungi). Scoatem limba, o curățăm cât este fierbinte cu ajutorul unui cuțit, pornind de la vârf și trăgând în direcția inversă, apoi o tăiem felii.
Pași 2
Amestecăm iaurtul cu smântâna, pătrunjelul și busuiocul tocate fin, sare, piper negru măcinat și chimenul. Scurgem lintea, o clătim, apoi o punem într-un vas și o amestecăm cu sare, piper și oțet balsamic.
Pași 3
Servim bucățile de limbă cu salata de linte și iaurtul cu verdețuri.