Fasole verde cu ouă
Acesta este un fel de mâncare de vară foarte ușor de făcut de fiecare georgian, dar nu numai.
Ușor
3 persoane
65 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă Bonduelle
2 cepe
1/2 pachet unt
2 legături verdețuri
2 ouă
3 căței usturoi
Sare
Piper
2 cepe
1/2 pachet unt
2 legături verdețuri
2 ouă
3 căței usturoi
Sare
Piper
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă Bonduelle
2 cepe
1/2 pachet unt
2 legături verdețuri
2 ouă
3 căței usturoi
Sare
Piper
2 cepe
1/2 pachet unt
2 legături verdețuri
2 ouă
3 căței usturoi
Sare
Piper
- Pași 1Rupe fiecare fasole (verde) franțuzească în 3-4 părți, pune-le în cratiță, toarnă puțină apă peste (apa nu ar trebui să acopere fasolea) și dă la fiert.
- Pași 2Când apa a început să fiarbă, adaugă ceapa mărunțită și untul (sau uleiul vegetal) și fierbe înăbușit la foc mic.
- Pași 3Adaugă verdețurile tăiate mărunt (coriandru, mărar, țelină, busuioc) la fasolea bine înăbușită.
- Pași 4Toarnă peste ouăle bătute, ia de pe foc și lasă 5 minute fără să amesteci.
Sfaturi în bucătărie
Rețeta poate fi modificată de fiecare bucătar din familie, incluzând cartofi sau carne de vită.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Descoperă și...