Fasole verde cu ouă

Acesta este un fel de mâncare de vară foarte ușor de făcut de fiecare georgian, dar nu numai.
Ușor
3 persoane
65 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă Bonduelle

2 cepe

1/2 pachet unt

2 legături verdețuri

2 ouă

3 căței usturoi

Sare

Piper
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă Bonduelle

2 cepe

1/2 pachet unt

2 legături verdețuri

2 ouă

3 căței usturoi

Sare

Piper

Rețete făcute cu

Fasole verde întreagă VAPEUR
  1. Pași 1
    Rupe fiecare fasole (verde) franțuzească în 3-4 părți, pune-le în cratiță, toarnă puțină apă peste (apa nu ar trebui să acopere fasolea) și dă la fiert.
  2. Pași 2
    Când apa a început să fiarbă, adaugă ceapa mărunțită și untul (sau uleiul vegetal) și fierbe înăbușit la foc mic.
  3. Pași 3
    Adaugă verdețurile tăiate mărunt (coriandru, mărar, țelină, busuioc) la fasolea bine înăbușită.
  4. Pași 4
    Toarnă peste ouăle bătute, ia de pe foc și lasă 5 minute fără să amesteci.
Sfaturi în bucătărie
Rețeta poate fi modificată de fiecare bucătar din familie, incluzând cartofi sau carne de vită.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Legume mexicane cu orez

    Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice

    Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.