Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Fasole verde cu ouă
Acesta este un fel de mâncare de vară foarte ușor de făcut de fiecare georgian, dar nu numai.
Ușor
3 persoane
65 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă Bonduelle
2 cepe
1/2 pachet unt
2 legături verdețuri
2 ouă
3 căței usturoi
Sare
Piper
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole verde fină, întreagă Bonduelle
2 cepe
1/2 pachet unt
2 legături verdețuri
2 ouă
3 căței usturoi
Sare
Piper
Rețete făcute cu
Fasole verde întreagă VAPEUR
Pași 1
Rupe fiecare fasole (verde) franțuzească în 3-4 părți, pune-le în cratiță, toarnă puțină apă peste (apa nu ar trebui să acopere fasolea) și dă la fiert.
Pași 2
Când apa a început să fiarbă, adaugă ceapa mărunțită și untul (sau uleiul vegetal) și fierbe înăbușit la foc mic.
Pași 3
Adaugă verdețurile tăiate mărunt (coriandru, mărar, țelină, busuioc) la fasolea bine înăbușită.
Pași 4
Toarnă peste ouăle bătute, ia de pe foc și lasă 5 minute fără să amesteci.
Sfaturi în bucătărie
Rețeta poate fi modificată de fiecare bucătar din familie, incluzând cartofi sau carne de vită.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...