1. >Rețete
  2. >Tocană de pui cu vin Burgundy

Tocană de pui cu vin Burgundy

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi: tocană de pui cu vin Burgundy si ciuperci feliate Bonduelle.
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

8 pulpe superioare de pui

150 g slănină afumată

2 linguri ulei

2 catei usturoi

150 g ceapă

200 ml. vin roșu Burgundy (poate fi înlocuit cu Merlot sau Cabernet Sauvignon)

1 lingură miere

2 linguri apă

Sare

Pătrunjel

Piper negru macinat
Ingrediente pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

8 pulpe superioare de pui

150 g slănină afumată

2 linguri ulei

2 catei usturoi

150 g ceapă

200 ml. vin roșu Burgundy (poate fi înlocuit cu Merlot sau Cabernet Sauvignon)

1 lingură miere

2 linguri apă

Sare

Pătrunjel

Piper negru macinat
  1. Pași 1
    Se spală 8 pulpe superioare de pui și se taie în 4-6 bucăți. Se condimentează cu sare și piper.
  2. Pași 2
    Se curăță 150 g de slănină afumată și se taie în cubulețe de 1 cm. Se încinge uleiul într-o tigaie și se pregătește slănina.
  3. Pași 3
    Se adaugă bucățelele de carne și se pune tigaia pe foc încă 20 de minute. Se condimentează cu 2-3 căței de usturoi, se toarnă puțină apă, și se mai ține pe foc în tigaia acoperită circa 20-25 de minute până se înmoaie carnea.
  4. Pași 4
    Se adaugă 150g de ceapă și 230 g de Ciuperci Feliate Bonduelle.
  5. Pași 5
    Se adaugă 200 ml. de vin roșu Burgundy și o lingură de miere și se lasă tigaia pe foc încă 23 minute. Se presară cu pătrunjel.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciulama de ciuperci

    Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină

  • Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate ...

    O rețetă delicioasă, sățioasă și ușor de preparat: un risotto fresh cu ciuperci.

  • Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

    Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle