Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Tocană de pui cu vin Burgundy
O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi: tocană de pui cu vin Burgundy si ciuperci feliate Bonduelle.
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
8 pulpe superioare de pui
150 g slănină afumată
2 linguri ulei
2 catei usturoi
150 g ceapă
200 ml. vin roșu Burgundy (poate fi înlocuit cu Merlot sau Cabernet Sauvignon)
1 lingură miere
2 linguri apă
Sare
Pătrunjel
Piper negru macinat
Ingrediente pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
8 pulpe superioare de pui
150 g slănină afumată
2 linguri ulei
2 catei usturoi
150 g ceapă
200 ml. vin roșu Burgundy (poate fi înlocuit cu Merlot sau Cabernet Sauvignon)
1 lingură miere
2 linguri apă
Sare
Pătrunjel
Piper negru macinat
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Se spală 8 pulpe superioare de pui și se taie în 4-6 bucăți. Se condimentează cu sare și piper.
Pași 2
Se curăță 150 g de slănină afumată și se taie în cubulețe de 1 cm. Se încinge uleiul într-o tigaie și se pregătește slănina.
Pași 3
Se adaugă bucățelele de carne și se pune tigaia pe foc încă 20 de minute. Se condimentează cu 2-3 căței de usturoi, se toarnă puțină apă, și se mai ține pe foc în tigaia acoperită circa 20-25 de minute până se înmoaie carnea.
Pași 4
Se adaugă 150g de ceapă și 230 g de Ciuperci Feliate Bonduelle.
Pași 5
Se adaugă 200 ml. de vin roșu Burgundy și o lingură de miere și se lasă tigaia pe foc încă 23 minute. Se presară cu pătrunjel.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciulama de ciuperci
Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină
Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate ...
O rețetă delicioasă, sățioasă și ușor de preparat: un risotto fresh cu ciuperci.
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle