Curcan cu broccoli și ciuperci la cuptor
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
1 pulpă curcan
500 g cartofi
300 g ciuperci
300 g roșii
100 g varză Bruxelles
1 ardei gras
3 fire ceapă verde
Ulei de măsline
Sare
Piper
Busuioc
1 pulpă curcan
500 g cartofi
300 g ciuperci
300 g roșii
100 g varză Bruxelles
1 ardei gras
3 fire ceapă verde
Ulei de măsline
Sare
Piper
Busuioc
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
1 pulpă curcan
500 g cartofi
300 g ciuperci
300 g roșii
100 g varză Bruxelles
1 ardei gras
3 fire ceapă verde
Ulei de măsline
Sare
Piper
Busuioc
1 pulpă curcan
500 g cartofi
300 g ciuperci
300 g roșii
100 g varză Bruxelles
1 ardei gras
3 fire ceapă verde
Ulei de măsline
Sare
Piper
Busuioc
- Pași 1Legumele se curăță și se spală bine, iar ardeiul și ceapa se taie mărunt.
- Pași 2Într-o tavă cu puțin ulei de măsline se pune pulpa de curcan, toate legumele și condiment după gust.
- Pași 3Se dă la cuptor pentru 40 minute, la 180 grade, până ce toate sunt rumenite.
- Pași 4Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Broccoli gratinat cu mozzarella gourmet și sos bechamel
O rețetă vegetariană ușor de pregătit, delicioasă și numai bună de savurat în zilele răcoroase
Descoperă și...