Gyros de curcan - Rețetă tradițională din Grecia

Gyros-ul este varianta grecească pentru sharoma și este specifică bucătăriei elene. Învață să prepari această delicioasă mâncare grecească acasă.
Ușor
2 persoane
130 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 pulpă de curcan

Muguri de bambus

Cimbru roșu

Amestec de condimente (Vegeta)

Condimente pentru gyros
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 pulpă de curcan

Muguri de bambus

Cimbru roșu

Amestec de condimente (Vegeta)

Condimente pentru gyros

Rețete făcute cu

Porumb dulce boabe
  1. Pași 1
    Se scoate pielea de pe pulpa de curcan, se freacă cu cimbrul și cu condimentele, apoi se lasă câteva ore în frigider.
  2. Pași 2
    Se pune în tava de copt și se coace până face coajă.
  3. Pași 3
    Se răcește și se împarte carnea, tăind-o în fâșii.
  4. Pași 4
    Se frige carnea întro tigaie împreună cu porumbul și mugurii de bambus, se condimentează.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.

  • Sucotaș vegetarian

    Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

  • Salată cu tofu și porumb chilli

    Salată cu tofu și porumb chilli

    Salată ușor de preparat, plină de nutrienți, perfectă pentru toți membrii familiei.