Gyros de curcan - Rețetă tradițională din Grecia
Gyros-ul este varianta grecească pentru sharoma și este specifică bucătăriei elene. Învață să prepari această delicioasă mâncare grecească acasă.
Ușor
2 persoane
130 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 pulpă de curcan
Muguri de bambus
Cimbru roșu
Amestec de condimente (Vegeta)
Condimente pentru gyros
1 pulpă de curcan
Muguri de bambus
Cimbru roșu
Amestec de condimente (Vegeta)
Condimente pentru gyros
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 pulpă de curcan
Muguri de bambus
Cimbru roșu
Amestec de condimente (Vegeta)
Condimente pentru gyros
1 pulpă de curcan
Muguri de bambus
Cimbru roșu
Amestec de condimente (Vegeta)
Condimente pentru gyros
- Pași 1Se scoate pielea de pe pulpa de curcan, se freacă cu cimbrul și cu condimentele, apoi se lasă câteva ore în frigider.
- Pași 2Se pune în tava de copt și se coace până face coajă.
- Pași 3Se răcește și se împarte carnea, tăind-o în fâșii.
- Pași 4Se frige carnea întro tigaie împreună cu porumbul și mugurii de bambus, se condimentează.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Salată cu tofu și porumb chilli
Salată ușor de preparat, plină de nutrienți, perfectă pentru toți membrii familiei.
Descoperă și...