Lasagna
Paste speciale cu carne tocată și legume la cuptor.
Dificil
4 persoane
120 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
3 cutii roșii
1 cutie concentrat de roșii
1 dovlecel
1 vinete
2 cepe medii
3 căței usturoi
2 ardei
500 g carne tocată
500 g cașcaval
Foi de lasagna
Piper
Sos cu Cașcaval:
2 linguri unt
4 linguri făină
2 pahare lapte
Piper
Condimente:
1 linguriță nucșoară măcinată
1 linguriță busuioc
1 linguriță oregano
Sare
Piper
Praf de ardei
În plus: untură pentru uns tava
1 cutie concentrat de roșii
1 dovlecel
1 vinete
2 cepe medii
3 căței usturoi
2 ardei
500 g carne tocată
500 g cașcaval
Foi de lasagna
Piper
Sos cu Cașcaval:
2 linguri unt
4 linguri făină
2 pahare lapte
Piper
Condimente:
1 linguriță nucșoară măcinată
1 linguriță busuioc
1 linguriță oregano
Sare
Piper
Praf de ardei
În plus: untură pentru uns tava
Ingrediente pentru 4 persoane
3 cutii roșii
1 cutie concentrat de roșii
1 dovlecel
1 vinete
2 cepe medii
3 căței usturoi
2 ardei
500 g carne tocată
500 g cașcaval
Foi de lasagna
Piper
Sos cu Cașcaval:
2 linguri unt
4 linguri făină
2 pahare lapte
Piper
Condimente:
1 linguriță nucșoară măcinată
1 linguriță busuioc
1 linguriță oregano
Sare
Piper
Praf de ardei
În plus: untură pentru uns tava
1 cutie concentrat de roșii
1 dovlecel
1 vinete
2 cepe medii
3 căței usturoi
2 ardei
500 g carne tocată
500 g cașcaval
Foi de lasagna
Piper
Sos cu Cașcaval:
2 linguri unt
4 linguri făină
2 pahare lapte
Piper
Condimente:
1 linguriță nucșoară măcinată
1 linguriță busuioc
1 linguriță oregano
Sare
Piper
Praf de ardei
În plus: untură pentru uns tava
- Pași 1În apă puțin sărată, se fierb foile de lasagna timp de 5 minute, până când se înmoaie puțin. Se scot și se așează separat, pe farfurii, ca să nu se lipească.
- Pași 2Separat, 1 ceapă se toacă cubulețe, se condimentează cu sare și piper, apoi se pune la prăjit. La sfârșit se adaugă usturoiul zdrobit, se prăjește puțin și apoi totul se adaugă la sos.
- Pași 3Sosul obținut anterior se adaugă peste carne. Se condimentează după gust și se dă deoparte.
- Pași 4Se ia o tavă dreptunghiulară cu pereții mai înalți și se unge cu untură sau ulei. Se pune un strat de foi de lasagna, un strat de umplutură de carne, se presară cașcaval și se repetă toate aceste acțiuni până când se termină ingredientele.
- Pași 5Se dă la cuptor la temperatura de 190C, cca. 30 min.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Caracatiță cu legume mediteranene
Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean de la Bonduelle.
Descoperă și...