Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Fasole roșie în nuci
Este o mâncare georgiană foarte comună, pregătită în special iarna.
Ușor
3 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole roşie boabe Bonduelle
1 cană de ceai cu nuci
4 căței usturoi
3 legături coriandru
1/2 linguriță condimente uscate
1 rodie
3 legături țelină
3 legături salvie
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole roşie boabe Bonduelle
1 cană de ceai cu nuci
4 căței usturoi
3 legături coriandru
1/2 linguriță condimente uscate
1 rodie
3 legături țelină
3 legături salvie
Rețete făcute cu
Fasole roşie boabe
Pași 1
Clătește fasolea sub jet de apă, pune-o într-o cratiță și dă la fiert la foc mediu. Adaugă apă de câteva ori în cratiță, pentru a evita ca fasolea să se ardă. Când fasolea este gata, toarnă socul într-un alt vas.
Pași 2
Pisează nucile, apoi usturoiul, coriandrul, țelina și salvia proaspete, toate laolaltă.
Pași 3
Adaugă coriandru uscat (condimente uscate) în amestec și diluează-l cu sucul de pe fasole. Pune amestecul în cratiță peste fasole și amestecă încet cu o lingură. Sosul nu trebuie să acopere complet fasolea.
Pași 4
Adaugă câteva semințe de rodie. Adaugă sare și piper după gust.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Orez cu fasole roșie în sos
O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!
Cartofi copți cu cremă de avocado și fas...
Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!
Mâncare de fasole roșie și cârnați cu or...
Un gust minunat oferit de amestecul cârnăciorilor cu fasolea roșie, care este completat perfect de o...