Fasole roșie în nuci

Este o mâncare georgiană foarte comună, pregătită în special iarna.
Ușor
3 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole roşie boabe Bonduelle

1 cană de ceai cu nuci

4 căței usturoi

3 legături coriandru

1/2 linguriță condimente uscate

1 rodie

3 legături țelină

3 legături salvie
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole roşie boabe Bonduelle

1 cană de ceai cu nuci

4 căței usturoi

3 legături coriandru

1/2 linguriță condimente uscate

1 rodie

3 legături țelină

3 legături salvie

Rețete făcute cu

Fasole roşie boabe
  1. Pași 1
    Clătește fasolea sub jet de apă, pune-o într-o cratiță și dă la fiert la foc mediu. Adaugă apă de câteva ori în cratiță, pentru a evita ca fasolea să se ardă. Când fasolea este gata, toarnă socul într-un alt vas.
  2. Pași 2
    Pisează nucile, apoi usturoiul, coriandrul, țelina și salvia proaspete, toate laolaltă.
  3. Pași 3
    Adaugă coriandru uscat (condimente uscate) în amestec și diluează-l cu sucul de pe fasole. Pune amestecul în cratiță peste fasole și amestecă încet cu o lingură. Sosul nu trebuie să acopere complet fasolea.
  4. Pași 4
    Adaugă câteva semințe de rodie. Adaugă sare și piper după gust.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Orez cu fasole roșie în sos

    Orez cu fasole roșie în sos

    O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!

  • Mâncare de fasole roșie și cârnați cu orez

    Mâncare de fasole roșie și cârnați cu orez

    Un gust minunat oferit de amestecul cârnăciorilor cu fasolea roșie, care este completat perfect de orez

  • Cartofi copți cu cremă de avocado și fasole roșie

    Cartofi copți cu cremă de avocado și fasole roșie

    Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!