Fasole roșie în nuci
Este o mâncare georgiană foarte comună, pregătită în special iarna.
Ușor
3 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
500 g Fasole roşie boabe Bonduelle
1 cană de ceai cu nuci
4 căței usturoi
3 legături coriandru
1/2 linguriță condimente uscate
1 rodie
3 legături țelină
3 legături salvie
1 cană de ceai cu nuci
4 căței usturoi
3 legături coriandru
1/2 linguriță condimente uscate
1 rodie
3 legături țelină
3 legături salvie
Ingrediente pentru 3 persoane
500 g Fasole roşie boabe Bonduelle
1 cană de ceai cu nuci
4 căței usturoi
3 legături coriandru
1/2 linguriță condimente uscate
1 rodie
3 legături țelină
3 legături salvie
1 cană de ceai cu nuci
4 căței usturoi
3 legături coriandru
1/2 linguriță condimente uscate
1 rodie
3 legături țelină
3 legături salvie
- Pași 1Clătește fasolea sub jet de apă, pune-o într-o cratiță și dă la fiert la foc mediu. Adaugă apă de câteva ori în cratiță, pentru a evita ca fasolea să se ardă. Când fasolea este gata, toarnă socul într-un alt vas.
- Pași 2Pisează nucile, apoi usturoiul, coriandrul, țelina și salvia proaspete, toate laolaltă.
- Pași 3Adaugă coriandru uscat (condimente uscate) în amestec și diluează-l cu sucul de pe fasole. Pune amestecul în cratiță peste fasole și amestecă încet cu o lingură. Sosul nu trebuie să acopere complet fasolea.
- Pași 4Adaugă câteva semințe de rodie. Adaugă sare și piper după gust.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Orez cu fasole roșie în sos
O mâncare rapidă cu orez basmati și fasole roșie în sos tomat, ușor picant!
Mâncare de fasole roșie și cârnați cu orez
Un gust minunat oferit de amestecul cârnăciorilor cu fasolea roșie, care este completat perfect de orez
Cartofi copți cu cremă de avocado și fasole roșie
Încântă-i pe oaspeți cu un preparat minunat, ușor de făcut și sănătos!
Descoperă și...