Salată cu fasole roșie și spanac
O salată sățioasă datorită fasolei roșii și a nucilor, completat de aroma dulceagă a bacon-ului.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (200 g) fasole roșie boabe Bonduelle
100 g baby spanac
100 g miez de nucă
pâine prăjită feliată
60 g bacon
1 ceapă roșie
1 lingură ulei de măsline
3 lingurițe oțet balsamic
sare
piper
100 g baby spanac
100 g miez de nucă
pâine prăjită feliată
60 g bacon
1 ceapă roșie
1 lingură ulei de măsline
3 lingurițe oțet balsamic
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (200 g) fasole roșie boabe Bonduelle
100 g baby spanac
100 g miez de nucă
pâine prăjită feliată
60 g bacon
1 ceapă roșie
1 lingură ulei de măsline
3 lingurițe oțet balsamic
sare
piper
100 g baby spanac
100 g miez de nucă
pâine prăjită feliată
60 g bacon
1 ceapă roșie
1 lingură ulei de măsline
3 lingurițe oțet balsamic
sare
piper
- Pași 1Gătim bacon-ul la foc mediu, până ce devine crocant. Așezăm bacon-ul pe un prosop de hârtie.
- Pași 2Adaugăm în tigaie boabele de fasole, 2 lingurițe din oțetul balsamic, un vârf de sare și un vârf de piper și le călim 1 minut.
- Pași 3Punem spanacul într-un bol de salată, adaugăm oțetul balsamic rămas, un vârf de sare și unul de piper, uleiul de măsline și amestecăm toate ingredientele.
- Pași 4Punem o treime din compoziția de fasole roșie în salată, iar restul întindem pe feliile de pâine prăjită împreună cu baconul.
Descoperă și...