1. >Rețete
  2. >Pește pe pat de legume

Pește pe pat de legume

Rețeta câștigătoare cu legume, pe placul tuturor mofturoșilor.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 conservă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle

4 pești

1 ceapă albă

1 ardei gras roșu

1 linguriță sare

4 căței usturoi

100 ml. ulei

200 ml. apă

1 lingură condimente pentru pește

1 lingură suc de lămâie
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 conservă (400 g) Fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle

4 pești

1 ceapă albă

1 ardei gras roșu

1 linguriță sare

4 căței usturoi

100 ml. ulei

200 ml. apă

1 lingură condimente pentru pește

1 lingură suc de lămâie
  1. Pași 1
    Într-un vas termorezistent, torni uleiul, apoi așezi legumele în straturi: ceapă + usturoi, fasole verde, morcovi, mazăre, ardei, porumb.
  2. Pași 2
    Presari sare, așezi fileurile de pește condimentate, stropești totul cu sucul de lămâie și dai la cuptor(preîncălzit), pentru 45 de minute. Servești imediat.
  3. Pași 3
    -
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.

  • Salată de mazăre cu cartofi de primăvară

    O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.

  • Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea...