Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Carne de porc yin și yang
Ținta bucătarului este de a îmbina gusturile într-un mod eficient pentru o armonie ideală: ceea ce e fierbinte trebuie să fie alăturat de rece, iar dulcele de amar.
Mediu
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g carne de porc
2 ardei iuți
1 ceapă mare tăiată cubulețe mici
4 linguri cu suc de ananas
3 felii de ananas tăiate cuburi
3 linguri cu ulei
1 lingură cu ghimbir măcinat
2 căței de usturoi pisați
sare
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g carne de porc
2 ardei iuți
1 ceapă mare tăiată cubulețe mici
4 linguri cu suc de ananas
3 felii de ananas tăiate cuburi
3 linguri cu ulei
1 lingură cu ghimbir măcinat
2 căței de usturoi pisați
sare
Pași 1
Ardeiul iute se taie pe lung, se înlătură semințele și se toacă în felii subțiri. Carnea de porc se toacă în bucăți lungi, mărunte.
Pași 2
Se prăjește ceapa, usturoiul și ardei iute în 2 linguri de ulei 3 min. În uleiul rămas se prăjește separat carnea, se condimentează cu sare și ghimbir.
Pași 3
La carne se adaugă ananasul, mixtura de ceapă și se introduce sucul de ananas. Se gătește la foc mic 3 min, se amestecă totul.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...