1. >Rețete
  2. >Carne de porc yin și yang

Carne de porc yin și yang

Ținta bucătarului este de a îmbina gusturile într-un mod eficient pentru o armonie ideală: ceea ce e fierbinte trebuie să fie alăturat de rece, iar dulcele de amar.
Mediu
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g carne de porc

2 ardei iuți

1 ceapă mare tăiată cubulețe mici

4 linguri cu suc de ananas

3 felii de ananas tăiate cuburi

3 linguri cu ulei

1 lingură cu ghimbir măcinat

2 căței de usturoi pisați

sare
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g carne de porc

2 ardei iuți

1 ceapă mare tăiată cubulețe mici

4 linguri cu suc de ananas

3 felii de ananas tăiate cuburi

3 linguri cu ulei

1 lingură cu ghimbir măcinat

2 căței de usturoi pisați

sare
  1. Pași 1
    Ardeiul iute se taie pe lung, se înlătură semințele și se toacă în felii subțiri. Carnea de porc se toacă în bucăți lungi, mărunte.
  2. Pași 2
    Se prăjește ceapa, usturoiul și ardei iute în 2 linguri de ulei 3 min. În uleiul rămas se prăjește separat carnea, se condimentează cu sare și ghimbir.
  3. Pași 3
    La carne se adaugă ananasul, mixtura de ceapă și se introduce sucul de ananas. Se gătește la foc mic 3 min, se amestecă totul.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Couscous crocant cu șofran și mazăre

    O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....

  • Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă

    Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...