Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Papricaș
Papricaș este o specialitate tradițională maghiară, ale cărei ingrediente de bază sunt ardeiul și carnea, cu aromă caracteristică de smântână acră.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
0.6 kg Carne de porc sau de pui (de exemplu: piept de pui)
3 ardei
2 roșii
1 ceapă
1 lingură de făină
Ulei
Sare
100 ml. smântână acră
Boia de ardei
Ingrediente pentru 2 persoane
0.6 kg Carne de porc sau de pui (de exemplu: piept de pui)
3 ardei
2 roșii
1 ceapă
1 lingură de făină
Ulei
Sare
100 ml. smântână acră
Boia de ardei
Pași 1
Se toacă ceapa, se lasă să se călească în ulei. Se adaugă carnea tăiată în cuburi și boiaua de ardei, prăjindu-se un pic, după care se varsă un pahar de apă și se fierbe încă un pic la aburi.
Pași 2
Se adaugă ardeii și roșiile.
Pași 3
Se amestecă făina cu 3 linguri de apă și smântână, și se adaugă peste carne și legume, amestecând până începe să fiarbă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Orez cu legume și ou la tigaie
Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va sur...