Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Iepure la tavă
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
2 kg iepure de casă
2 cepe
2 ardei
1 țelină
200 ml. suc de roșii
150 ml. vin alb sec
6 căței usturoi
100 ml. ulei
Piper
Sare
Rozmarin
Boia dulce
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
2 kg iepure de casă
2 cepe
2 ardei
1 țelină
200 ml. suc de roșii
150 ml. vin alb sec
6 căței usturoi
100 ml. ulei
Piper
Sare
Rozmarin
Boia dulce
Rețete făcute cu
Amestec de legume “4 anotimpuri”
Pași 1
Iepurele se porționează și se condimentează cu sare, piper, rozmarin și boia. Se lasă într-un castron cu condimentele, să intre în el. Între timp, tăiem legumele mărunt.
Pași 2
Ungem o tavă cu ulei, așezăm jumătate din legume tăiate în tavă, punem bucățile de iepure și acoperim cu jumătatea cealaltă de legume.
Pași 3
Deasupra turnăm vinul, sosul de roșii și usturoiul tăiat rondele. Dăm tava la cuptorul preîncălzit, pentru 60 de minute.
Pași 4
Când este gata se scoate pe un platou și se servește fierbinte.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Orez cu legume și carne
O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru...