Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Creveți în sos de usturoi
O rețetă dedicată iubitorilor de creveți. Descoperă-i savoarea!
Mediu
5 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
2 linguri ulei de măsline
1 kg creveți regali curățați
50 g unt fără sare
2 căței de usturoi tocați mărunt
2 linguri pătrunjel tocat mărunt
Sare
2 lingurițe suc de lămâie
1 baghetă crocantă
1 piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente pentru 5 persoane
2 linguri ulei de măsline
1 kg creveți regali curățați
50 g unt fără sare
2 căței de usturoi tocați mărunt
2 linguri pătrunjel tocat mărunt
Sare
2 lingurițe suc de lămâie
1 baghetă crocantă
1 piper negru proaspăt măcinat
Pași 1
Se încinge o cratiță largă, se adaugă uleiul și se prăjesc creveții în tranșe.
Pași 2
Se șterge cratița cu un șervețel de hârtie, se adaugă untul și se încălzește până ce untul începe să facă spumă. Se adaugă usturoiul și pătrunjelul și se gătește 1-2 minute, până ce capătă o culoare brună.
Pași 3
Apoi se adaugă creveții pe cratița fierbinte. Se condimentează după gust cu sare și piper. Se stropește cu suc de lămâie și se scutură cratița pentru a acoperi creveții cu sos.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta. Propunem o rețetă perfectă pentru o cină alaturi de prieteni sau familie, ușor de gătit, gustoasă și hrănitoare.
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...
Pui cu Piure din legume verzi
Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o ...