Pulpele stropite cu bere se pun în castron, iar după două ore se strecoară. Apoi, acestea se tăvălesc prin făină.
Pași 2
Șalotele tocate și usturoiul se aruncă pe untul topit și încins, apoi se adaugă treptat și puii de baltă. Se prăjesc aproximativ 10 minute, cu grijă, pentru a nu se arde. Se condimentează după gust, apoi se adaugă vin alb și se fierb înăbușit timp de încă 10 minute.
Pași 3
Gălbenușurile se bat și se amestecă cu smântâna. Sosul astfel creat se toarnă peste carnea din castron. Apoi se adaugă sucul de lămâie și pătrunjelul.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...