Pași 1
Se taie rodiile în jumătate și se înlătură semințele. O parte se lasă pentru decorare, restul se trece prin mixer. Se strecoară prin sită, se adaugă zahăr de trestie și zeamă de lămâie.
Pași 2
Când rața este prăjită se scoate din tigaie și se lasă să se răcească. Excesul de grăsime se varsă din tigaie, după care se adaugă vin. Se gătește până ce se evaporă alcoolul.
Pași 3
Într-o tigaie se prăjește ușor, în ulei, ceapa tăiată cubulețe, cu usturoi, coriandru pudră, curcuma și alune măcinate.
Pași 4
Salata crocantă, decongelată în prealabil, se amestecă cu ceapa și condimentele. Amestecul se fierbe puțin, înăbușit. La sfârșit se adaugă roșiile tăiate și se condimentează după gust cu sare, piper și coriandru proaspăt.В Se lasă la răcit.
Pași 5
Când cușcușul a absorbit toată apa, se adaugă unt și se amestecă delicat cu amestecul de salată Sombrero, ceapă, roșiile și condimente.
Sfaturi în bucătărie
Pe farfurie se pune salata sombrero amestecată cu cușcuș, pieptul de raţă tăiat în felii oblice, apoi se asortează cu salată şi se decorează cu frunze de lăptucă şi coriandru proaspăt. Alături se toarnă sosul.