Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Orez sushi
O cină ușoară cu delicatese japoneze.
Mediu
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 pahar apă
1/2 pahar orez
Condiment:
4 linguri oțet fin
3 linguri zahăr
1/2 lingurițe sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1/2 pahar apă
1/2 pahar orez
Condiment:
4 linguri oțet fin
3 linguri zahăr
1/2 lingurițe sare
Pași 1
Orezul se spală și se lasă la înmuiat cel puțin 30 minute.
Pași 2
Se pune apă la fiert, se lase să fiarbă 1-2 minute.
Pași 3
Apoi se trece orezul în apă și se lasă la înăbușit cca. 15 minute, până se înmoaie.
Pași 4
Concomitent, se amestecă toate condimentele, se fierb și se lasă la răcit.
Sfaturi în bucătărie
Când este preparat în mod corect, acest orez este ușor lipicios.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu s...
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...