Pași 1
Într-o oală mare se fierb 5 litri de apă ușor sărată, se adaugă ceapa tăiată în patru, prazul, piperul negru și carnea de vacă. Se gătește totul 45 de minute.
Pași 2
Se adaugă la carnea de vacă gătită piepturile de pui, costița, crenvurștii, cartofii dulci, toate tăiate în cubulețe, morcovii și dovleacul tăiate fâșii și varza tăiată în bucăți mari.
Pași 3
Legumele se gătesc scurt timp, se scot și se separă.
Pași 4
Se gătește porumbul separat.
Pași 5
În timp ce puchero se gătește, se încălzește întrun vas apă, se sărează și se gătește în ea fasolea (anterior aceasta trebuie înmuiată o noapte întreagă).
Pași 6
Carnea fiartă, crenvurștii și costița se vor tăia.
Pași 7
Se adaugă toate ingredientele peste fasole, se amestecă și se fierbe până când scade sosul. La final se adaugă verdeață.
Sfaturi în bucătărie
Este un gulaș din diferite feluri de carne și legume, care sunt înăbușite împreună. Argentinienii servesc separat carnea, supa și legumele.