Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată de ciuperci cu castraveți și fasole albă în sos tomat
O salată gustoasă și sățioasă!
Mediu
5 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
250 g BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat
60 g Ciuperci feliate Bonduelle
70 g Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle
400 g paste
50 g sos de roșii
50 g ceapă
20 ml. ulei de măsline
5 g sare
Ingrediente pentru 5 persoane
250 g BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat
60 g Ciuperci feliate Bonduelle
70 g Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle
400 g paste
50 g sos de roșii
50 g ceapă
20 ml. ulei de măsline
5 g sare
Rețete făcute cu
BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat
Ciuperci feliate
Pași 1
Punem pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj. Scurgem sucul ciupercilor și castraveților murați. Tăiem în cubulețe mici castraveții, ceapa și ardeii.
Pași 2
Călim ceapa în uleiul de masline și adăugam sosul de roșii, apoi le lăsăm să fiarbă la foc mic.
Pași 3
Amestecăm toate legumele cu fasolea albă în sos tomat Bretona, împreună cu pastele fierte. La final adăugăm sosul de roșii și condimentăm după gust.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată de ton cu fasole neagră și verde
O salată ideală pentru fiecare moment al zilei!
Wrap cu fasole neagră
Rețetă mexicană cu pui și fasole neagră!
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle