Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Gustare de fasole albă cu ardei gras și măsline
O rețetă simplă, dar extrem de gustoasă.
Mediu
4 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat Bonduelle
3 ardei grași
1 ceapă
100 g măsline fără sâmburi
1 legătură pătrunjel
3 linguri ulei de măsline
1 mână de crutoane de secară
sare după gust
Piper după gust
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat Bonduelle
3 ardei grași
1 ceapă
100 g măsline fără sâmburi
1 legătură pătrunjel
3 linguri ulei de măsline
1 mână de crutoane de secară
sare după gust
Piper după gust
Rețete făcute cu
BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat
Pași 1
Se ung ardeii grași roșii cu ulei de măsline, se sărează și se pun într-o tavă învelită cu hârtie de copt.
Pași 2
Se introduce tava în cuptor la temperatura de 200°C timp de 20-25 de minute până când încep să se rumenească.
Pași 3
Se taie ardeii în jumătate, se așază în castron și se acoperă cu un capac timp de 15 minute.
Pași 4
Între timp, se scurge sosul din cutia de fasole în castron, iar fasolea se pune întro strecurătoare.
Pași 5
Se toacă pătrunjelul și se adaugă în sosul de la fasole împreună cu crutoanele și se amestecă. Se dă deoparte 35 minute.
Pași 6
Se curăță ardeii de coajă și de semințe și se taie în fâșii groase. Se amestecă cu restul ingredientelor. Se presară ulei și piper deasupra.
Sfaturi în bucătărie
Pregătiți crutoanele de secară pentru această gustare mai înainte. Tăiați pâinea de secară în cuburi și prăjiți-le, amestecându-le în tigaie cu ulei de măsline.