Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Pui cu fasole albă în sos curry
O rețetă inedită și foarte gustoasă.
Mediu
4 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) Indiana fasole albă în sos curry Bonduelle
600 g pulpe de pui dezosate
1/2 conservă de roșii cuburi
2 linguri de ulei de măsline
1 ceapă mare, roșie sau albă
4 căței de usturoi
Sare
Piper
Chili
1 foaie de dafin
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) Indiana fasole albă în sos curry Bonduelle
600 g pulpe de pui dezosate
1/2 conservă de roșii cuburi
2 linguri de ulei de măsline
1 ceapă mare, roșie sau albă
4 căței de usturoi
Sare
Piper
Chili
1 foaie de dafin
Pași 1
Tăiem pulpele dezosate de pui în fâșii cu grosimea de 1 cm. Condimentăm cu sare și piper dupa gust. Încingem uleiul într-o tigaie încăpătoare și prăjim bucățelele de pui. Când sunt gata rumenite le scoatem într-un castron și le punem deoparte.
Pași 2
Călim ușor ceapa tăiată mărunt în grăsimea rămasă în tigaie. Adăugăm o jumătate de conservă de roșii și punem o foaie de dafin. Amestecăm bine și adăugăm o jumătate de pahar de apă. Când începe să fiarbă o lăsăm să clocotească 10 minute la foc mic.
Pași 3
La final, adăugăm conserva de fasole alba în sos curry Indiana și o amestecăm împreună cu carnea. Le mai lăsăm puțin la foc, cât să se încălzeasca totul din nou. Condimentăm după gust cu sare și piper.