Cotlete de porc umplute cu mazăre
Delicioasele cotlete de porc aromate și parfumate cu mazărea Bonduelle!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
250 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
2 cotlete de porc
1 ardei roșu
200 g costiță afumată
100 g cașcaval
1 leg pătrunjel verde
150 ml. vin alb sec
100 ml. ulei de măsline
50 g legume deshidratate fara sare
20 g amestec de plante aromatice de Provence
10 g sare
3 foi de dafin
10 g piper negru boabe
2 cotlete de porc
1 ardei roșu
200 g costiță afumată
100 g cașcaval
1 leg pătrunjel verde
150 ml. vin alb sec
100 ml. ulei de măsline
50 g legume deshidratate fara sare
20 g amestec de plante aromatice de Provence
10 g sare
3 foi de dafin
10 g piper negru boabe
Ingrediente pentru 2 persoane
250 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
2 cotlete de porc
1 ardei roșu
200 g costiță afumată
100 g cașcaval
1 leg pătrunjel verde
150 ml. vin alb sec
100 ml. ulei de măsline
50 g legume deshidratate fara sare
20 g amestec de plante aromatice de Provence
10 g sare
3 foi de dafin
10 g piper negru boabe
2 cotlete de porc
1 ardei roșu
200 g costiță afumată
100 g cașcaval
1 leg pătrunjel verde
150 ml. vin alb sec
100 ml. ulei de măsline
50 g legume deshidratate fara sare
20 g amestec de plante aromatice de Provence
10 g sare
3 foi de dafin
10 g piper negru boabe
- Pași 1Cotletele spălate și zvântate se taie astfel încât să obținem un buzunar, apoi se presară cu sare și piper. Se încinge un pic uleiul și se călește la foc iute, cca 7 minute, mazărea cu ardeiul tăiat cubulețe și costița afumată, tăiată fâșii subțiri. Se condimentează cu sare și piper, se lasă să se răcească un pic, apoi se adaugă cașcavalul ras și verdeața tocată fin.
- Pași 2Se umple cotletele cu umplutura de mazăre, apoi se prinde gura buzunarelor cu scobitori din bambus și se așează într-o tăviță, se stropesc cu un pic de ulei de măsline, se presară deasupra lor legumele deshidratate fără sare și se condimentează cu amestecul de plante aromatice de Provence.
- Pași 3Se toarnă vinul și 250 ml apă, se pun foile de dafin și piperul boabe. Se acoperă tăviță cu o folie de aluminiu și se dă la cuptor cca 30-40 de minute. Se scoate tăvița și se dă folia la o parte, se udă cotletele cu sos din tavă și se mai lasă cca 30 de minute, până se rumenesc frumos.
- Pași 4După ce sau făcut cotletele, se îndepărtează scobitorile, se feliază și se servesc cu o garnitură de cartofi sau orez. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Omletă cu legume și șuncă
Un mic dejun consistent și gustos!
Descoperă și...