Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Sushi Maki cu orez, alge nori și caviar
O mâncare din bucătăria japoneză care a cucerit lumea.
Dificil
3 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 3 persoane
9 linguri orez sushi
9 fâșii de alge Nori
3 lingurițe icre negre (caviar negru)
3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)
3 lingurițe icre galbene (caviar galben)
1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
Ingrediente pentru 3 persoane
9 linguri orez sushi
9 fâșii de alge Nori
3 lingurițe icre negre (caviar negru)
3 lingurițe icre roșii (caviar roșu)
3 lingurițe icre galbene (caviar galben)
1 linguriță Wasabi (pastă iute de hrean japonez)
Pași 1
Orezul pentru sushi se rulează sub formă de rolă și se unge cu wasabi.
Pași 2
Fiecare din aceste role se învelește într-o fâșie de algă, astfel încât alga să depășească orezul cu circa 1 cm.
Pași 3
Pe rola de orez se pune o linguriță de caviar.
Sfaturi în bucătărie
În forma sa clasică, sushi-ul conține orez cu oțet, pește, fructe de mare, legume și alte delicatese locale.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta. Propunem o rețetă perfectă pentru o cină alaturi de prieteni sau familie, ușor de gătit, gustoasă și hrănitoare.
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mix...
Pui cu Piure din legume verzi
Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o ...