Mi Krop - Tăiței Thai prăjiți

Este o mâncare simplă, care poate fi atât o gustare, dar poate sta și la baza felului principal. Thailandezii servesc cel mai des Mi Krop la serviciu.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
Mi Krop:

170 g tăiței de orez

2 ouă

3 linguri usturoi marinat mărunt tăiat

3 linguri ceapă tocată (șalotă)

120 g carne de porc

120 g creveți proaspeți

3 pahare ulei

Sosul:

1 roșie

2 lingurițe suc de Garcinia Cambogia

2 lingurițe suc de lămâie mică verde

2 lingurițe zahăr

1 linguriță coajă de lămâie

1 linguriță sos de pește

Pentru decorare:

Ceapă verde

Chilli

1/2 pahar tofu în bucăți
Ingrediente pentru 4 persoane
Mi Krop:

170 g tăiței de orez

2 ouă

3 linguri usturoi marinat mărunt tăiat

3 linguri ceapă tocată (șalotă)

120 g carne de porc

120 g creveți proaspeți

3 pahare ulei

Sosul:

1 roșie

2 lingurițe suc de Garcinia Cambogia

2 lingurițe suc de lămâie mică verde

2 lingurițe zahăr

1 linguriță coajă de lămâie

1 linguriță sos de pește

Pentru decorare:

Ceapă verde

Chilli

1/2 pahar tofu în bucăți
  1. Pași 1
    Se încălzesc cele 3 pahare de ulei. Se rup tăiței de orez. Se scufundă porții mici de tăiței în uleiul clocotit. Când devin maro trebuie imediat scoși. Macaroanele pregătite se pun pe un prosop de hârtie la uscat.
  2. Pași 2
    Ouăle se bat cu furculița, apoi se toarnă în uleiul clocotit în așa fel încât să obținem fâșii. Se extrag și se taie în fâșii înguste.
  3. Pași 3
    Se prăjește bine tofu.
  4. Pași 4
    Se lasă o parte din ulei în tigaie și se prăjește în el usturoiul marinat și șalotele.
  5. Pași 5
    Se taie carnea de porc și se prăjește.
  6. Pași 6
    Se curăță, se taie și se prăjesc creveții. Toate ingredientele, înafară de tofu, se combină și se pun pe farfurie.
  7. Pași 7
    Se amestecă toate ingredientele în așa fel încât să avem o consistență de sos.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Sucotaș vegetarian

    Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.

  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Cotlet de berbecuț cu legume provensal

    Cotlet de berbecuț cu legume provensal

    Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.