Mi Krop - Tăiței Thai prăjiți
Este o mâncare simplă, care poate fi atât o gustare, dar poate sta și la baza felului principal. Thailandezii servesc cel mai des Mi Krop la serviciu.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
Mi Krop:
170 g tăiței de orez
2 ouă
3 linguri usturoi marinat mărunt tăiat
3 linguri ceapă tocată (șalotă)
120 g carne de porc
120 g creveți proaspeți
3 pahare ulei
Sosul:
1 roșie
2 lingurițe suc de Garcinia Cambogia
2 lingurițe suc de lămâie mică verde
2 lingurițe zahăr
1 linguriță coajă de lămâie
1 linguriță sos de pește
Pentru decorare:
Ceapă verde
Chilli
1/2 pahar tofu în bucăți
170 g tăiței de orez
2 ouă
3 linguri usturoi marinat mărunt tăiat
3 linguri ceapă tocată (șalotă)
120 g carne de porc
120 g creveți proaspeți
3 pahare ulei
Sosul:
1 roșie
2 lingurițe suc de Garcinia Cambogia
2 lingurițe suc de lămâie mică verde
2 lingurițe zahăr
1 linguriță coajă de lămâie
1 linguriță sos de pește
Pentru decorare:
Ceapă verde
Chilli
1/2 pahar tofu în bucăți
Ingrediente pentru 4 persoane
Mi Krop:
170 g tăiței de orez
2 ouă
3 linguri usturoi marinat mărunt tăiat
3 linguri ceapă tocată (șalotă)
120 g carne de porc
120 g creveți proaspeți
3 pahare ulei
Sosul:
1 roșie
2 lingurițe suc de Garcinia Cambogia
2 lingurițe suc de lămâie mică verde
2 lingurițe zahăr
1 linguriță coajă de lămâie
1 linguriță sos de pește
Pentru decorare:
Ceapă verde
Chilli
1/2 pahar tofu în bucăți
170 g tăiței de orez
2 ouă
3 linguri usturoi marinat mărunt tăiat
3 linguri ceapă tocată (șalotă)
120 g carne de porc
120 g creveți proaspeți
3 pahare ulei
Sosul:
1 roșie
2 lingurițe suc de Garcinia Cambogia
2 lingurițe suc de lămâie mică verde
2 lingurițe zahăr
1 linguriță coajă de lămâie
1 linguriță sos de pește
Pentru decorare:
Ceapă verde
Chilli
1/2 pahar tofu în bucăți
- Pași 1Se încălzesc cele 3 pahare de ulei. Se rup tăiței de orez. Se scufundă porții mici de tăiței în uleiul clocotit. Când devin maro trebuie imediat scoși. Macaroanele pregătite se pun pe un prosop de hârtie la uscat.
- Pași 2Ouăle se bat cu furculița, apoi se toarnă în uleiul clocotit în așa fel încât să obținem fâșii. Se extrag și se taie în fâșii înguste.
- Pași 3Se prăjește bine tofu.
- Pași 4Se lasă o parte din ulei în tigaie și se prăjește în el usturoiul marinat și șalotele.
- Pași 5Se taie carnea de porc și se prăjește.
- Pași 6Se curăță, se taie și se prăjesc creveții. Toate ingredientele, înafară de tofu, se combină și se pun pe farfurie.
- Pași 7Se amestecă toate ingredientele în așa fel încât să avem o consistență de sos.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sucotaș vegetarian
Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Cotlet de berbecuț cu legume provensal
Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.
Descoperă și...