1. >Rețete
  2. >Mi Krop - Tăiței Thai prăjiți

Mi Krop - Tăiței Thai prăjiți

Este o mâncare simplă, care poate fi atât o gustare, dar poate sta și la baza felului principal. Thailandezii servesc cel mai des Mi Krop la serviciu.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
Mi Krop:

170 g tăiței de orez

2 ouă

3 linguri usturoi marinat mărunt tăiat

3 linguri ceapă tocată (șalotă)

120 g carne de porc

120 g creveți proaspeți

3 pahare ulei

Sosul:

1 roșie

2 lingurițe suc de Garcinia Cambogia

2 lingurițe suc de lămâie mică verde

2 lingurițe zahăr

1 linguriță coajă de lămâie

1 linguriță sos de pește

Pentru decorare:

Ceapă verde

Chilli

1/2 pahar tofu în bucăți
Ingrediente pentru 4 persoane
Mi Krop:

170 g tăiței de orez

2 ouă

3 linguri usturoi marinat mărunt tăiat

3 linguri ceapă tocată (șalotă)

120 g carne de porc

120 g creveți proaspeți

3 pahare ulei

Sosul:

1 roșie

2 lingurițe suc de Garcinia Cambogia

2 lingurițe suc de lămâie mică verde

2 lingurițe zahăr

1 linguriță coajă de lămâie

1 linguriță sos de pește

Pentru decorare:

Ceapă verde

Chilli

1/2 pahar tofu în bucăți
  1. Pași 1
    Se încălzesc cele 3 pahare de ulei. Se rup tăiței de orez. Se scufundă porții mici de tăiței în uleiul clocotit. Când devin maro trebuie imediat scoși. Macaroanele pregătite se pun pe un prosop de hârtie la uscat.
  2. Pași 2
    Ouăle se bat cu furculița, apoi se toarnă în uleiul clocotit în așa fel încât să obținem fâșii. Se extrag și se taie în fâșii înguste.
  3. Pași 3
    Se prăjește bine tofu.
  4. Pași 4
    Se lasă o parte din ulei în tigaie și se prăjește în el usturoiul marinat și șalotele.
  5. Pași 5
    Se taie carnea de porc și se prăjește.
  6. Pași 6
    Se curăță, se taie și se prăjesc creveții. Toate ingredientele, înafară de tofu, se combină și se pun pe farfurie.
  7. Pași 7
    Se amestecă toate ingredientele în așa fel încât să avem o consistență de sos.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...

  • Somon cu legume și orez

    Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somo...