Lipie naan cu brânză și fasole roșie

Ușor
4 persoane
10 Minute
7 Minute
Ingrediente
pentru 4 persoane
- 1 aluat de pizza

- 250g fasole roșie boabe, Bonduelle

- 2 linguri de smântână pentru gătit

- 50g Emmental ras

- Ulei de măsline

- Sare și piper
Ingrediente pentru 4 persoane
- 1 aluat de pizza

- 250g fasole roșie boabe, Bonduelle

- 2 linguri de smântână pentru gătit

- 50g Emmental ras

- Ulei de măsline

- Sare și piper
  1. Pași 1
    Întindem aluatul de pizza și îl tăiem în 4.
  2. Pași 2
    Într-un blender, punem fasolea roșie boabe Bonduelle (scursă anterior), smântâna, sare și piper. Apoi le amestecăm ușor.
  3. Pași 3
    Punem câte o grămăjoară din acest amestec în centrul fiecărei bucăți de aluat.
  4. Pași 4
    Adaugăm brânza rasă deasupra, apoi închidem bucățile de aluat aducând marginile peste mijloc. Sigilăm bine.
  5. Pași 5
    Ungem cu ulei, apoi coacem timp de 12 minute în cuptor, la 200°C. Opțional: Adăugăm condimente după gust și servim alături de salata preferată.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Fajitas – delicii mexicane

  • Trio de humus (năut, porumb, fasole roșie boabe)