Lipie naan cu brânză și fasole roșie
Ușor
4 persoane
10 Minute
7 Minute
Ingrediente
pentru 4 persoane
- 1 aluat de pizza
- 250g fasole roșie boabe, Bonduelle
- 2 linguri de smântână pentru gătit
- 50g Emmental ras
- Ulei de măsline
- Sare și piper
- 250g fasole roșie boabe, Bonduelle
- 2 linguri de smântână pentru gătit
- 50g Emmental ras
- Ulei de măsline
- Sare și piper
Ingrediente pentru 4 persoane
- 1 aluat de pizza
- 250g fasole roșie boabe, Bonduelle
- 2 linguri de smântână pentru gătit
- 50g Emmental ras
- Ulei de măsline
- Sare și piper
- 250g fasole roșie boabe, Bonduelle
- 2 linguri de smântână pentru gătit
- 50g Emmental ras
- Ulei de măsline
- Sare și piper
- Pași 1Întindem aluatul de pizza și îl tăiem în 4.
- Pași 2Într-un blender, punem fasolea roșie boabe Bonduelle (scursă anterior), smântâna, sare și piper. Apoi le amestecăm ușor.
- Pași 3Punem câte o grămăjoară din acest amestec în centrul fiecărei bucăți de aluat.
- Pași 4Adaugăm brânza rasă deasupra, apoi închidem bucățile de aluat aducând marginile peste mijloc. Sigilăm bine.
- Pași 5Ungem cu ulei, apoi coacem timp de 12 minute în cuptor, la 200°C. Opțional: Adăugăm condimente după gust și servim alături de salata preferată.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Fajitas – delicii mexicane
Trio de humus (năut, porumb, fasole roșie boabe)
Descoperă și...