Trio de humus (năut, porumb, fasole roșie boabe)

Ușor
4 persoane
15 Minute
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă de năut Bonduelle

1 lingură de brânză proaspătă

2 linguri ulei de măsline

1 lingură suc de lămâie

Sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă de năut Bonduelle

1 lingură de brânză proaspătă

2 linguri ulei de măsline

1 lingură suc de lămâie

Sare
  1. Pași 1
    Punem năutul din conserva Bonduelle într-un bol sau blender.
  2. Pași 2
    Adăugăm brânza proaspătă, uleiul și sucul de lămâie.
  3. Pași 3
    Amestecăm totul până obținem o pastă omogenă, apoi adăugăm un cub de gheață sau 2 linguri de apă.
  4. Pași 4
    Asezonăm cu sare sau chimen după gust și mai blenduim 1-2 minute.
  5. Pași 5
    Se toarnă într-un bol și se păstrează la rece.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute