Salată libaneză cu năut

Ușor
4 persoane
15 Minute
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 conserve de năut Bonduelle

2 roșii potrivite

1 legătură de pătrunjel

5 linguri de ulei de măsline

2 linguri de suc de lămâie

Sare / chimen
Ingrediente pentru 4 persoane
2 conserve de năut Bonduelle

2 roșii potrivite

1 legătură de pătrunjel

5 linguri de ulei de măsline

2 linguri de suc de lămâie

Sare / chimen
  1. Pași 1
    Desfacem conservele de năut Bonduelle și le scurgem bine.
  2. Pași 2
    Spălăm și tocăm mărunt roșiile.
  3. Pași 3
    Spălăm și tocăm mărunt pătrunjelul.
  4. Pași 4
    Apoi le amestecăm pe toate într-un bol și le asezonăm cu ulei de măsline.
  5. Pași 5
    Adăugăm suc de lămâie, sare și un strop de chimen măcinat.
  6. Pași 6
    Înainte de servire, punem salata la frigider pentru cel puțin 15 minute. Opțional: Pentru un plus de consistență, putem adăuga și o mână de bulgur.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Trio de humus (năut, porumb, fasole roșie boabe)

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.