Salată libaneză cu năut
Ușor
4 persoane
15 Minute
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 conserve de năut Bonduelle
2 roșii potrivite
1 legătură de pătrunjel
5 linguri de ulei de măsline
2 linguri de suc de lămâie
Sare / chimen
2 roșii potrivite
1 legătură de pătrunjel
5 linguri de ulei de măsline
2 linguri de suc de lămâie
Sare / chimen
Ingrediente pentru 4 persoane
2 conserve de năut Bonduelle
2 roșii potrivite
1 legătură de pătrunjel
5 linguri de ulei de măsline
2 linguri de suc de lămâie
Sare / chimen
2 roșii potrivite
1 legătură de pătrunjel
5 linguri de ulei de măsline
2 linguri de suc de lămâie
Sare / chimen
- Pași 1Desfacem conservele de năut Bonduelle și le scurgem bine.
- Pași 2Spălăm și tocăm mărunt roșiile.
- Pași 3Spălăm și tocăm mărunt pătrunjelul.
- Pași 4Apoi le amestecăm pe toate într-un bol și le asezonăm cu ulei de măsline.
- Pași 5Adăugăm suc de lămâie, sare și un strop de chimen măcinat.
- Pași 6Înainte de servire, punem salata la frigider pentru cel puțin 15 minute. Opțional: Pentru un plus de consistență, putem adăuga și o mână de bulgur.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Trio de humus (năut, porumb, fasole roșie boabe)
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Descoperă și...