Lasagna cu porumb
Lasagna este recunoscută pentru a fi la fel de versatilă ca pastele: combinaţiile în care poate fi făcută sunt toate delicioase, nu extrem de dificil de executat şi pe placul întregii familii.
Mediu
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
5 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle
5 linguri Fasole roşie boabe Bonduelle
200 g măsline feliate
1 ceapă roșie tocată
1 linguriță de cimbru sau oregano
1 linguriță praf de usturoi
2-3 felii de jalapeno tăiate mărunt
1 linguriță de chimen
2 cutii de roșii cubulețe
10 foi de lasagna (în funcție de diametrul tăvii)
100 g de cheddar (sau pecorino) ras
150 g cașcaval ras
Ceapă verde, iaurt grecesc, sos iute de roșii (pentru ornat)
5 linguri Fasole roşie boabe Bonduelle
200 g măsline feliate
1 ceapă roșie tocată
1 linguriță de cimbru sau oregano
1 linguriță praf de usturoi
2-3 felii de jalapeno tăiate mărunt
1 linguriță de chimen
2 cutii de roșii cubulețe
10 foi de lasagna (în funcție de diametrul tăvii)
100 g de cheddar (sau pecorino) ras
150 g cașcaval ras
Ceapă verde, iaurt grecesc, sos iute de roșii (pentru ornat)
Ingrediente pentru 4 persoane
5 linguri Porumb dulce boabe Bonduelle
5 linguri Fasole roşie boabe Bonduelle
200 g măsline feliate
1 ceapă roșie tocată
1 linguriță de cimbru sau oregano
1 linguriță praf de usturoi
2-3 felii de jalapeno tăiate mărunt
1 linguriță de chimen
2 cutii de roșii cubulețe
10 foi de lasagna (în funcție de diametrul tăvii)
100 g de cheddar (sau pecorino) ras
150 g cașcaval ras
Ceapă verde, iaurt grecesc, sos iute de roșii (pentru ornat)
5 linguri Fasole roşie boabe Bonduelle
200 g măsline feliate
1 ceapă roșie tocată
1 linguriță de cimbru sau oregano
1 linguriță praf de usturoi
2-3 felii de jalapeno tăiate mărunt
1 linguriță de chimen
2 cutii de roșii cubulețe
10 foi de lasagna (în funcție de diametrul tăvii)
100 g de cheddar (sau pecorino) ras
150 g cașcaval ras
Ceapă verde, iaurt grecesc, sos iute de roșii (pentru ornat)
- Pași 1Se încinge cuptorul la 180 de grade C.
- Pași 2Într-un bol punem porumbul, măslinele, ceapa și fasolea (dacă folosim). Se adaugă cimbrul, praful de usturoi, puțină sare și chimenul, și se amestecă.
- Pași 3Tapetăm fundul vasului pentru cuptor cu un strat subțire de roșii. Apoi, se așază foile de lasagna, rupând din ele astfel încât să acopere tot vasul. Deasupra foilor punem un sfert din amestecul de porumb, un strat de roșii și o parte din cantitatea de brânză rasă.
- Pași 4Se repetă fiecare strat încă de 2 ori. Ultimul strat ar trebui să fie de roșii.Se lasă la răcit 10 minute după care lasagna poate fi porționată. Se servește caldă, cu o lingură de iaurt grecesc, sos de roșii și cozi de ceapă verde și brânză. Se acoperă cu o folie de aluminiu și se lasă la cuptor timp de 35 de minute sau până când foile de lasagna se înmoaie. Se îndepărtează folia și se mai lasă încă 5 minute la cuptor până se topește brânza.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Ardei umpluți cu fasole roșie
Ardeii umpluți sunt un preparat de bază în multe țări din sud-estul Europei. Acest fel de mâncare face parte din cultura și tradiția noastră, dar fiecare regiune are moduri diferite de a-l pregăti. Alege să-i surprinzi pe cei dragi cu o rețetă de ardei umpluți cu fasole roșie!
Orez în stil spaniol cu chorizo și pui
Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Spaniol cu orez de la Bonduelle. Încearcă și tu rețeta noastră și lasă-te inspirat de bucătăria spaniolă.
Chilli vegetarian cu duet de fasole
O rețetă vegană picantă, bogată în proteine și un preparat perfect pentru prânzul de weekend.
Descoperă și...