Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Frigărui de ciuperci cu busuioc
Răsfață-ți simțurile cu o rețetă gustoasă cu ciuperci Bonduelle - frigărui de ciuperci cu busuioc.
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 vânătă, tăiată în cuburi
60 ml. ulei de măsline extra virgin
3 linguri oțet balsamic
2 căței usturoi, tocat mărunt
1 borcan de maioneză
1 legatură busuioc
Sare
Piper negru macinat
Ingrediente pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 vânătă, tăiată în cuburi
60 ml. ulei de măsline extra virgin
3 linguri oțet balsamic
2 căței usturoi, tocat mărunt
1 borcan de maioneză
1 legatură busuioc
Sare
Piper negru macinat
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Se toacă mărunt frunzele de rozmarin. Se pun ciupercile împreună cu vânăta într-un castron mare.
Pași 2
Se prepară sosul din ulei de măsline, oțet, usturoi și jumătate din frunzele de rozmarin. Se asezonează cu sare și piper, apoi se adaugă legumele. Se așteaptă 15 minute.
Pași 3
În acest timp, se amestecă maioneza cu busuiocul. Se adaugă piper negru măcinat și se pune totul într-un bol.
Pași 4
Se înfig ciupercile întregi Bonduelle și cuburile de vânătă pe bețișoare, alternândule. Se unge cu sosul de marinat și se pun pe grătar sau la grill 5 minute. Se presară cu sare și cu frunze de rozmarin. Se servește cu maioneză și busuioc.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciulama de ciuperci
Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină
Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate ...
O rețetă delicioasă, sățioasă și ușor de preparat: un risotto fresh cu ciuperci.
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle