Hutspot
Mâncare tradițională olandeză ce face trimitere la trecutul istoric al acestei țări.
Mediu
4 persoane
120 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
3 Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
1 kg cartofi
1 kg carne de vită
3 cepe
4 linguri unt
4 pahare apă
1 linguriță sare
Piper negru
Foi de dafin
1 kg cartofi
1 kg carne de vită
3 cepe
4 linguri unt
4 pahare apă
1 linguriță sare
Piper negru
Foi de dafin
Ingrediente pentru 4 persoane
3 Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
1 kg cartofi
1 kg carne de vită
3 cepe
4 linguri unt
4 pahare apă
1 linguriță sare
Piper negru
Foi de dafin
1 kg cartofi
1 kg carne de vită
3 cepe
4 linguri unt
4 pahare apă
1 linguriță sare
Piper negru
Foi de dafin
- Pași 1Se fierbe apa și se introduce carnea de vită, se sărează, se adaugă frunzele de dafin și piperul. Se gătește la foc mic.
- Pași 2Se curăță cartofii, morcovii și ceapa. Cartofii se taie în felii, la fel și ceapa. Se adaugă legumele la fiertura de carne și se lasă la înăbușit aproximativ 40 de minute.
- Pași 3Odată gătite carnea și legumele, se extrage carnea, fără a o lăsa să se răcească. Din legume și un pic de fiertură se prepară un piure, adăugând sare și piper dacă este necesar. Se amestecă totul.
- Pași 4Carnea se taie în bucăți. Se topește untul.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Ciorbă de fasole cu ciolan afumat și morcovi
O ciorbă tradițională delicioasă!
Piept de pui în stil mexican
O rețetă delicioasă!
Sarmale de post cu ciuperci și morcovi
Yum! Sarmalele noastre iubite pot fi savurate și în altă formulă vegetariană!
Descoperă și...