După mesele încărcate de sărbători, acest preparat este binevenit. În plus, se prepară foarte rapid și este foarte sănătos.
Toamna își intră în drepturi de la o zi la alta și cine ar putea să i se împotrivească? Și dacă tot e toamnă, e timpul să ne schimbăm puțin stilul de gătit și să introducem în meniu preparate calde, consistente, care să ne încălzească atât trupul cât și sufletul.
Porumbul Gold este plin de surprize. Nu doar că este delicios el însuși, ca atare, dar poate constitui baza unor rețete surprinzător de gustoase.
Pentru un mic dejun sănătos și sățios, îți recomand omleta cu porumb, foarte ușor de pregătit, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.
Lasagna este recunoscută pentru a fi la fel de versatilă ca pastele: combinaţiile în care poate fi făcută sunt toate delicioase, nu extrem de dificil de executat şi pe placul întregii familii.
Această supă cremă de porumb cu creveți este un preparat catifelat, dulceag și aromat, un preparat deosebit pentru un prânz sau o cină specială.
Sezonul rece este perfect pentru a „testa” în bucătărie cele mai bune supe. Dacă ești în căutarea unei noi rețete, ce spui de supa mexicană cu porumb?
Pastele cu legume pot fi o alegere potrivită pentru un prânz delicios. Prepară și tu în doar câteva minute spaghete cu broccoli și bacon.
Fasole galbenă gata în 3 minute și sos de gorgonzola proaspăt! Un adevărat deliciu!
Dacă nu ai pregătit până acum o salată caldă, îți propunem această rețetă în care fasolea verde este „vedeta” din farfurie.
Ajvar-ul are multe asemănări cu zacusca noastră românească. La fel ca zacusca, ajvarul este o pastă de legume care, de la o zonă geografică la alta, poate avea variante diferite de preparare.
Legumele congelate sunt asul din mânecă datorită căruia ne putem bucura de minunate preparate vegetariene în timpul iernii.