Tartă cu broccoli și cheddar
Mediu
4 persoane
15 Minute
25 Minute
Ingrediente
pentru 4 persoane
500g broccoli congelat Bonduelle
1 aluat foietaj
3 ouă
250 cl smântână lichidă
150g brânză cheddar rasă
Ulei de floarea soarelui, 10g unt
Sare, curry
1 aluat foietaj
3 ouă
250 cl smântână lichidă
150g brânză cheddar rasă
Ulei de floarea soarelui, 10g unt
Sare, curry
Ingrediente pentru 4 persoane
500g broccoli congelat Bonduelle
1 aluat foietaj
3 ouă
250 cl smântână lichidă
150g brânză cheddar rasă
Ulei de floarea soarelui, 10g unt
Sare, curry
1 aluat foietaj
3 ouă
250 cl smântână lichidă
150g brânză cheddar rasă
Ulei de floarea soarelui, 10g unt
Sare, curry
- Pași 1Preîncălzim cuptorul la 180°.
- Pași 2Într-un bol de salată, amestecăm broccoli-ul congelat cu uleiul, untul topit și adăugăm sare și curry.
- Pași 3Transferăm broccoli-ull într-un vas termic și îl dăm la cuptor pentru 8-10 minute, la 200 grade.
- Pași 4Amestecăm smântâna lichidă, ouăle și brânza rasă. Adăugăm sare și curry.
- Pași 5Așezăm foietajul într-o formă de tartă, peste care venim cu broccoli-ul rumenit.
- Pași 6Deasupra, turnăm amestecul de brânză și smântână.
- Pași 7Coacem tarta la cuptor pentru 20-25 minute, la 180°. Opțional: La baza tartei, putem unge foietajul cu muștar.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sufleu de legume
Un preparat delicios, îmbogățit de gustul legumelor și de cel al brânzei. Perfect pentru un prânz sau cină!
Rulouri de vinete umplute cu legume Royal Mix
O rețetă delicioasă și aromată pentru ocazii speciale!
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.
Descoperă și...