Tartă cu broccoli și cheddar

Mediu
4 persoane
15 Minute
25 Minute
Ingrediente
pentru 4 persoane
500g broccoli congelat Bonduelle

1 aluat foietaj

3 ouă

250 cl smântână lichidă

150g brânză cheddar rasă

Ulei de floarea soarelui, 10g unt

Sare, curry
Ingrediente pentru 4 persoane
500g broccoli congelat Bonduelle

1 aluat foietaj

3 ouă

250 cl smântână lichidă

150g brânză cheddar rasă

Ulei de floarea soarelui, 10g unt

Sare, curry
  1. Pași 1
    Preîncălzim cuptorul la 180°.
  2. Pași 2
    Într-un bol de salată, amestecăm broccoli-ul congelat cu uleiul, untul topit și adăugăm sare și curry.
  3. Pași 3
    Transferăm broccoli-ull într-un vas termic și îl dăm la cuptor pentru 8-10 minute, la 200 grade.
  4. Pași 4
    Amestecăm smântâna lichidă, ouăle și brânza rasă. Adăugăm sare și curry.
  5. Pași 5
    Așezăm foietajul într-o formă de tartă, peste care venim cu broccoli-ul rumenit.
  6. Pași 6
    Deasupra, turnăm amestecul de brânză și smântână.
  7. Pași 7
    Coacem tarta la cuptor pentru 20-25 minute, la 180°. Opțional: La baza tartei, putem unge foietajul cu muștar.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Sufleu de legume

    Un preparat delicios, îmbogățit de gustul legumelor și de cel al brânzei. Perfect pentru un prânz sau cină!

  • Rulouri de vinete umplute cu legume Royal Mix

    O rețetă delicioasă și aromată pentru ocazii speciale!

  • Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă

    Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.